Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Z wykrzyknikiemturysta napisał/a:najsensowniejszy jest zakup Adobe Lightroom
turysta napisał/a:Uprzejmie dziękuje za odzew. Czyli najsensowniejszy jest zakup Adobe Lightroom. Choć opisy PS Elements też brzmią atrakcyjnie ale dla mnie dodatkowym argumentem jest możliwość tworzenia albumów. To co ostatnio proponuje Google (Picaso) coraz bardziej przypomina mi Facebooka.
Jak rozumiem Paint shop Pro to niższa liga ?
![]()
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
Apas napisał/a:Dużego PSa juz się nie kupuje - teraz sie go odpłatnie pozycza![]()
Pudełka, szklanki, słoiki...
K-5, kit 18-55, smc DA 15, tamron sp DI 90 macro, no i PENTAX-M 200 bez statywu :)
Fujifilm XT-1, XF 10-24 F/4 R OIS, XF 18-135 F/3.5-5.6 R LM OIS WR, XF 60 F/2.4, XC 50-230mm F/4.5-6.7 OIS, Panasonic LX-100
Moje fotki : http://500px.com/6sycamor
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Michu napisał/a:Nieprawda - wciąż można dokonywać zakupu wersji CS6.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
No i...?Apas napisał/a:Ale co z tego, skoro wszystkei nowe wodotryski mają byc juz tylko w wersji dla wypożyczających?
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
arQ napisał/a:Robur, jeśli mówisz o wersji 6, poza tym, że koszmarnie długo się (u mnie przynajmniej) uruchamia, jakiś ma skomplikowany interfejs - przynajmniej moim skromnym zdaniem, LR4 jest jakiś przyjaźniejszy![]()
K-5, kit 18-55, smc DA 15, tamron sp DI 90 macro, no i PENTAX-M 200 bez statywu :)
turysta napisał/a:były tablice ze spisem wszystkich funkcji
Fujifilm XT-1, XF 10-24 F/4 R OIS, XF 18-135 F/3.5-5.6 R LM OIS WR, XF 60 F/2.4, XC 50-230mm F/4.5-6.7 OIS, Panasonic LX-100
Moje fotki : http://500px.com/6sycamor
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron