W lustrzance ? Jakim cudem ? Musiałoby lustro być na dole, to wtedy raczej matryca niewiele zobaczy.unibal napisał/a:da się podczas filmowania operować poprzez wizjer a nie wyświetlacz.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Takie coś mają tylko "pseudo-lustrzanki" Sony. Żadna normalna lustrzanka tego nie potrafi. Sony ma swoje pseudo-lustrzanki z półprzepuszczalnym lustrem i wizjerem elektronicznym i właśnie dzięki temu jest możliwe filmowanie takie jakie Ciebie interesuje.unibal napisał/a:Mam małą zagwostkę, mianowicie jestem posiadaczem K-30 i chciałbym wiedzieć jak (i czy w ogóle ?) da się podczas filmowania operować poprzez wizjer a nie wyświetlacz. Rodzaj fotografii(i filmowania) jakim się zajmuje jest bardzo dynamiczny i nie mogę sobie pozwolić na filmowanie używając wyświetlacza (z wielu powodów, po prostu nie i tyle).
K-5, K20D kit WR, F 28/2.8, FA 35/2 AL, FA 50/1.4, K 55/1.8, DA 55-300, DA 70/2.4 Ltd, M 85/2, A 100/2.8, A 100/4 macro, K 150/4, F * 300/4.5, CZ Planar T* 50/1.7, Porst 55/1.4(M42), Pentacon 50/1.8(M42) , Pentacon 100/2.8(M42)