pozdrawiam,
dzerrry
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Kosmo napisał/a:A mi dziwne plamy wyszły (na 400!) po kontroli przez prześwietlarkę na granicy ukraińskiej..
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
No no, trzeba uważać, bo po takim spirytusie to można nie tylko na kliszach plamy widziećalkos napisał/a:Plamy? To pewnie nie przeswietlarka, tylko ten spirytus co sasiad wiozl
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:po takim spirytusie to można nie tylko na kliszach plamy widzieć
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Pozdrawiam
"Gdzieś ludzie są w więzieniach i gdzieś jest inny świat
i ptaki do Tybetu lecą przez przełęcz Windy Gap;
Chińska do zup przyprawa - słoiczek Tiananmen
i dwoje się spotyka... rozmawiają przed snem"
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
jorge.martinez napisał/a:A mi Pan na Okęciu powiedział, że maszyna nie robi krzywdy filmom, o ile nie są Ilfordem.
Nic się nie stanie. Możesz wspomnieć gościom, że masz filmy. Ale powiedzą Ci pewnie, że nic się nie stanie i każdą świecić. Nie martw się.CytatMoże ktoś ma jakieś aktualne porady? Planuję wziąć(wszystko 120) 2xFuji Acros, 1xVevie 100(tak mało by w razie prześwietlenia nie cierpieć). Jakieś porady prócz tego by brać w podręcznym(czy w ogóle w kiszeń spodni by było mniej w bagażu podręcznym)?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Jasiek Matacz napisał/a:kilka klisz na zapas
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/