Do gwarancji aparat mam zamiar dać dopiero w drugim tygodniu października także trochę to potrwa ale napiszę jak będzie po sprawie.
[ Dodano: 2014-10-09, 11:06 ]
Dzień dobry,
chciałbym wrócić do tematu uszkodzonego światłomierza.
Mianowicie przed oddaniem aparatu do gwarancji pożyczyłem go koleżance na dwa tygodnie wakacji (robiła zdjęcia w trybie liveview, przedstawiłem jej również istotę problemu).
Z jej relacji wynika że po drugim pełnym rozładowaniu baterii w czasie wycieczki światłomierz zaczął działać prawidłowo i działa do chwili obecnej.
Zastanawia mnie co mogło być przyczyną 'awarii' tego światłomierza, może ma ktoś jakiś pomysł lub spotkał się z czymś podobnym?
Aparat wyślę do gwarancji jeżeli sytuacja się powtórzy ponownie.
[ Dodano: 2014-10-09, 12:07 ]
Dzień dobry,
chciałbym wrócić do tematu uszkodzonego światłomierza.
Mianowicie przed oddaniem aparatu do gwarancji pożyczyłem go koleżance na dwa tygodnie wakacji (robiła zdjęcia w trybie liveview, przedstawiłem jej również istotę problemu).
Z jej relacji wynika że po drugim pełnym rozładowaniu baterii w czasie wycieczki światłomierz zaczął działać prawidłowo i działa do chwili obecnej.
Zastanawia mnie co mogło być przyczyną 'awarii' tego światłomierza, może ma ktoś jakiś pomysł lub spotkał się z czymś podobnym?
Aparat wyślę do gwarancji jeżeli sytuacja się powtórzy ponownie.