tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Problem z osprzętem
Nie mogę się zalogować do nowej komórki. Ktoś zmienił hasło dostępu. PIN zmienił i drepcząc w miejscu ciśnienie mi wzrasta. Zawsze normalnie ciągnąłem za otwór w kształcie serduszka, potem padało soczyste "ku$#wa mać" i sezam się otwierał. Teraz ciągle random access denied memory.

Poza tym lampa nie działa. Nie przepala, ale jej główka nie ma odchylanego palnika. Mówili, że smartfon, a on wcale nie taki błyskotliwy. Czasem jest jak sunlight, ale z kolei nie odtłuszcza. Jak gruby facet przeciska się przez szparę (bo komórki używam w miejscach publicznych), to za nic nie chce go odchudzić. Tłuściochy też blokują i żaden access quote method media control nie pomaga.

Załadować nie można. Film nie wchodzi, bo mini Be USB za małe. Sprzedawca namawiał, bo miał mieć duży ekran. A ja siadam na dziurawej desce i widzę przekątną 4,5". Ludzie - No, KIA to jakaś jest z nawigacją, a nie luksusowa komórka. Do tego nazwa: 10-20. To prawie jak Sigma z kompaktowym Nikonem połączona, co to ruchomości nie ma.
Nie jem, nie śpie, szumi dookoła -
Cytat
mam wrażenie że coś z moim aparatem jest nie tak, jutro chce isc do sklepu z wybranym modelem i miec to z głowy. Pomożecie?

Robert N  Dołączył: 25 Lip 2007
No cóż. A nie przyszło Ci do głowy, że jesteś niekompatybilny ?

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
tref napisał/a:
Nie mogę się zalogować do nowej komórki.

Może łom za mały?

lukarch  Dołączył: 03 Lis 2012
Niestety zignorowałeś konieczność obecności owczarka niemieckiego i dlatego nie wychodzi.

No, owczarek niemiecki zapewne poprawiłby skuteczność logowania (a przynajmniej jego tempo).

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Ewentualnie możnaby spróbować śliwek węgierek z mlekiem. Powinno podziałać.
Gruszki też mogą być.
Tylko trzeba uważać, żeby klamka w ręku nie została, bo wtedy może być niewesoło.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Rozumiem, Wasze rady prowadzą do tego, że mam się ze$rać przed uzyskaniem dostępu. Takie rozwiązanie mnie nie satysfakcjonuje, chciałbym w prosty sposób skorzystać z funkcji wewnętrznych. Nie będę czytał instrukcji, bo nie mam czasu i mi się nie chce. Co robić?

tref napisał/a:
mam się ze$rać

Zrób to, zmienią Ci się priorytety.

bakulik  Dołączył: 20 Kwi 2013
lukarch napisał/a:
konieczność obecności owczarka

http://www.youtube.com/watch?v=aoeEiuaobkk

Skocz do: