Kastoda super
Dlaczego wrogiego? Będą się bić?Pentaxowiec napisał/a:dla jakiego wrogiego modelu z innego systemu
Kastoda super
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Proste. Musisz kupić lustro (nie kompakt).Michu napisał/a:Ja to bym chciał odpowiednik Ista DLa.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
To Ty nic nie wiesz? Wywieszenie białych skarpet nic nie dało, jesteśmy w stanie wojny. Nikon dołączył do Canona i będzie atakował pełną klatą. Pentax natomiast postawił na dywersję i będzie publikował sprośne DivXy kompromitujące wrogów. W ostateczności przewiduje się atak za pomocą obiektywów na gwint ... oczywiście po uprzednim potwierdzeniu celu/ostrości.Jarek Dabrowski napisał/a:Dlaczego wrogiego?
szkło w połowie pełne
To dobrze, bo my ze szwagrem cały czas pociągi wysadzamy.PiotruśP napisał/a:jesteśmy w stanie wojny
Tekst podpisu
mily napisał/a:Ja bym prosil o MEsuper z matryca FF B&W. Serio - jeden biore.
NAFO expansion is non-negotiable
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
CytatPentax natomiast postawił na dywersję i będzie publikował sprośne DivXy kompromitujące wrogów.
CytatNikon dołączył do Canona i będzie atakował pełną klatą.
Kastoda super
A Ty znowu o wyposażeniu toalet.Jarek Dabrowski napisał/a:Proste. Musisz kupić lustro (nie kompakt).
To już masz. Kasetkę. Brakuje bardziej odpowiednika DSa.Michu napisał/a:Ja to bym chciał odpowiednik Ista DLa.
We współpracy z dywizją pancerną z KrasnogorskaPiotruśP napisał/a:atak za pomocą obiektywów na gwint
a K10d to co?djack napisał/a:Brakuje bardziej odpowiednika DSa
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q