dan  Dołączył: 11 Sie 2006
dagio, tez mialem cos takiego kiedys, i nie wiem jaka byla przyczyna :-/

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dagio, a może zmiana skórki pomoże?

Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
Odinstaluj,wyczyść rejestr i ponownie zainstaluj :-) .

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
Markus, nie ma szans.. chyba ze na PW mi napiszesz jak moje wszystkie ustawienia+zakladki zostawic.. co sie troche kloci, bo jak tu zostawic ustawienia skoro z nimi jest cos nie tak.. poczekam do wersji 9.51 i moze sie samo naprawi

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Za zakładki odpowiedzialny jest plik \Program Files\Opera\profile\Opera6.adr,
a za skróty powyciągane na paski plik \Program Files\Opera\profile\toolbar\standard toolbar (1).ini

Jeżeli instalacja jest oddzielnie dla użytkownika, to te pliki będa w profilu użytkownika (\Documents and Settings\---user---\Dane aplikacji\opera\profile.....

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
zorzyk, dzięki za te informacje.. opera chyba się przestraszyła widząc, że czytam ten wątek o deinstalacji zupełnej i się sama naprawiła... ciekawe na jak długo ;-)

pszczołowaty  Dołączył: 07 Gru 2009
hmmm... jak zmusić najnowszą operę 26 aby prawidłowo skalowała strony? 100% jest jakieś powiekszone, w poprzednich wersjach developerskiej 20 i 12.7 tego problemu nie było :-?

PK  Dołączył: 24 Maj 2008
Chyba nie da rady. Ta nakładka graficzna na Chrome jest nieustawna- masz to, co producent ustawił i koniec.

Zbynio  Dołączył: 07 Maj 2007
pszczołowaty, Przywróć powiększenie 100% -> Ctrl+0
Opera ma wbudowaną funkcję zapisywania powiększenia/pomniejszenia do każdej strony, w której tego dokonałeś i powracając na nie masz już wyskalowane.
Lub Ustawienia -> Witryny masz coś przestawione.

PK napisał/a:
Chrome
To jest Chromium nie Chrome (Google) ;-)

pszczołowaty  Dołączył: 07 Gru 2009
PK, Zbynio, to nie jest kwestia ustawień, najlepiej widać to na rozmydlonych zdjęciach, dzięki, chyba trzeba przeglądarkę zmienić ;) lub pozostać przy wersji rozwojowej

[ Dodano: 2015-02-03, 10:56 ]
Nowa przeglądarka Vivaldi, intuicyjna, lekka, chyba ją polubię, ma już nawet adblocka ;)
PK, coś dla ciebie zaniast starej opery :)

Skocz do: