tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Kfan napisał/a:
Będzie to jeszcze działało czy padło na amen?
Chodzą słuchy, że zakupiona w promocji faza nie jest kompatybilna z obecnie używanym serwerem, wobec czego cyber ma przejść na zasilanie węglowe. Niestety pociąg z ładunkiem "czarnej mocy" dopiero wyrusza ze stacji w Wielkiej Brytanii. Dlaczego z tak daleka zapytacie? Ano dlatego, że nasi górnicy już tam są.

Dodatkowym utrudnieniem jest to, ze kocioł musi osiągnąć odpowiednią temperaturę zanim obciąży się go serwerem, a jak wiadomo... większość pary idzie w gwizdek :mrgreen:

cobra427  Dołączył: 18 Sie 2007
Słuchy to chodzą takie, że od weekendu nasze CF rusza z nowa mocą - nowy serwer, soft, 2x tyle ramu itd... O, jak fajnie!!!! :evilsmile:

zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
Użytkownikom Pentaksa będącymi zarazem członkami forum, które nie jest związane z konkretną marką sprzetową chciałbym powiedzieć, że jest duża nadzieja na to, że nasi górnicy z "Unitet Kingdom" przylecą w ten "łykend" z plecakami pełnymi węgla.:) Nowy kocioł nie będzie posiadał gwizdka przez co para pójdzie w odpowiednie miejsce. Mam nadzieję, że przez czas nie działania forum większość ludzi z pytaniem jaka cyfrówka zada to pytanie na forum C i N. Forum Pentaksa nie ma sie, co bać ponieważ większość chcących kupić aparat nie odróżnia marki Pentax od Tampax:)
A poważnie mówiąc cobra ma dobre wieści, będzie nowy serwer z większą ilością RAM itd. Dzisiaj powinien być odpalany , ale znając życie ruszy napewno w weekend.

mariusz  Dołączył: 06 Maj 2007
Ruszyło cyberfoto !!!

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
znowu zmiana szaty graficznej ciekawe czy znowu będzie olbrzymia wojna za i przeciw :evilsmile:

zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
Docelowo będzie zapewne inna szata graficzna.

Sabiego  Dołączył: 19 Gru 2008
i znowu nie działa :P

ziemo  Dołączył: 28 Gru 2008
A ja miałem coś na TZT nawet podesłać, moze gościnna edycja tutaj? :mrgreen:

Tinuviel  Dołączył: 24 Lip 2009
Odgrzewamy kotleta:>

Czy tylko mi nie działa rejestracja i odzyskanie hasła?
Dostaje:

Database error
The CyberFoto.pl - Aparaty Cyfrowe database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the www.cyberfoto.pl home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The www.cyberfoto.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

Skocz do: