Tok'Ra  Dołączył: 10 Lip 2006
Czy ktos juz kupowal w bigbonusie?;-)
Czy ktos juz tam kupowal? :mrgreen:
http://www.bigbonus.com.p...a/obiektywy.htm

Serwis wyglada marketingowo przetuningowany... :mrgreen:

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
fragmenty regulaminu
Cytat
"Cena ekstra bonus" to cena przedmiotu bez dodatkowych kosztów (podatek, cło, transport), cena dotyczy głównie ofert zagranicznych lub krajowych importerów przy hurtowych zamówieniach.

26.Big Bonus nie ponosi żadnej odpowiedzialności za produkty, usługi, programy, ebooki itp. do których linki i hiperłącza udostępnia na swoich stronach. Udostępnione linki i hiperłącza stanowią jedynie ofertę, która ma charakter informacyjny.

27.Prezentowane w serwisie ebooki i programy są to materiały udostępniane przez naszych zarejestrowanych użytkowników i umieszczane na serwerach ftp. Nie świadczymy pomocy technicznej do żadnych programów i ebooków do których użytkownik otrzyma dostęp. Wszystkie ebooki, programy, gry itp. są publikowane zgodnie z ich licencją i przeznaczeniem.
raczej nie budzi zaufania

Pentaxowiec  Dołączył: 27 Sie 2007
Cytat
BIG BONUS
ul. Langiewicza 1
38-500 Sanok

Kurcze szkoda ze nie dowiedziałem sie o tym sklepie wcześniej to bym to sprawdził bo byłem 2 dni w Sanoku na wakacjach.

Przemas  Dołączył: 11 Gru 2006
Przecież na forum jest parę osób z okolic (Krosno - w ramach wycieczki mogą skoczyć do Sanoka na rozpoznanie firmy :D) które mogły by sprawdzić :) a poza tym Sanok fajne miejsce do focenia.

ja według serwisu www.pf.pl mam jedyne
Cytat

Długość trasy: 76,3 km

Czas przejazdu: 1h 14 min

Średnia prędkość: 61,6 km/h

A Pekaesem by mnie to kosztowało około 30zł w dwie strony ale szkoda mi na Pks bo mogę sobie za to kupić filtr uv
;-)

Dancer  Dołączył: 04 Wrz 2006
Re: Czy ktos juz kupowal w bigbonusie?;-)
Tok'Ra napisał/a:
Czy ktos juz tam kupowal?

Nie bądz Jeleń ;-]

Cytat
Nie bądz Jeleń ;-]

Tylko łoś :-)

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Pentaxowiec napisał/a:
30zł w dwie strony ale szkoda mi na Pks bo mogę sobie za to kupić filtr uv
jak kupisz filtr UV za 30 zł to zdecydowanie
Dancer napisał/a:
Jeleń
;-)

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Pentaxowiec, za około 30 zł można już mieć oryginalny dekielek PENTAX SMC :evilsmile:

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Tania elektronika wysokiej klasy prosto z USA

Aż mi się lżej na duszy zrobiło. Już myślałem że wszystko w Chinach i na Filipinach klepią.

Ilustrowany katalog najtańszych towarów świata

O ! Katalog Biedronki do ściągnięcia.

Ten sklep wygląda jak jakaś odnoga Amwaya - pewnie dostaniesz bonus na obiektyw jak w ciągu roku kupisz u nich produkty za nie mniej niż 3000 zł.
Aha - podoba mi się sformułowanie "szok cena". Kupiłbym szok aparat z szok obiektywem za szok cenę. A tak mam jakiegoś kita...

grohu  Dołączył: 25 Wrz 2006
jakas ściema ten sklep

Skocz do: