tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Gortat w meczu gwiazd - zagłosuj na Polaka
Normalnie jestem przeciwny różnym głosowaniom, ale są wyjątki od reguły.

Marcin Gortat ma szansę zagrać w meczu gwiazd. W tym roku kibice wybierają uczestników Meczu Gwiazd spośród wszystkich graczy występujących w NBA (poprzednio wybierano z listy 60 wyselekcjonowanych przez dziennikarzy zawodników)

Głosowanie kończy się już jutro o 6 rano, więc czasu jest mało.
Wystarczy wejść na stronę http://allstarballot.nba.com/?lang=pl_PL kliknąć w utwórz profil, wpisać cokolwiek w formularzu rejestracyjnym - nie wymaga to później potwierdzania.
Marcin gra w Washington Wizards - ostatnia na liście rozwijanej po prawej stronie. Dla zasady warto uzupełnić pełen skład pięcioosobowej drużyny - jak ktoś nie wi kogo jeszcze dopisać może użyć zasady totolotka - na chybił trafił. Później na dole strony przepisujemy cyferki i klikamy "oddaj głos".

Mmożna też prościej - jeśli ktoś korzysta - należy wpisać na Twitterze, Facebooku czy Instagramie: Marcin Gortat #NBABallot

Mecz Gwiazd odbędzie się 15 lutego w hali Madison Square Garden w Nowym Jorku.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Wg mnie jest za cienki do meczu gwiazd NBA.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Skoro zmienili zasady i teraz to ludzie decydują, kto jest dla nich idolem wartym gry w meczu gwiazd najlepszej ligi świata to oznacza, że warto dać facetowi szansę na zapisanie się w historii po raz kolejny.

Po drugie zagłosowałem, bo nic mi nie szkodzi wesprzeć Polaka, wbrew obiegowej opinii jest taka, że Polak Polakowi wilkiem i zazdrośnikiem sukcesów. Jeśli mój głos pozwoli Marcinowi zagrać w tym meczu, to super. Jeśli mój głos nie wystarczy, to trudno. Zrobili demokratyczne wybory składów, czyli każdy jest równie dobry, aby tam zagrać.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
A, zagłosowałem, bo lubię chłopa - sensownych wywiadów udziela.
A czy w kosza gra dość dobrze na mecz gwiazd? W takim plebiscycie ludzie i tak będą głosować na zasadzie lubię/nie lubię, a ten jest z mojego miasta, a ten z mojej uczelni, a ten bardziej czarny, a ten ma ładniejszą brodę... Więc co za różnica?

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Właśnie gra przeciwko Philadelphia 76ers, w tym momencie ma 12 punktów i 7 zbiórek.

Skocz do: