plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Zrobić ankietę? Tylko aktywni wezmą udział więc wyniki będą nierzetelne :-/

Afer  Dołączył: 24 Sty 2014
Dodam ze swojej strony, że po awarii oprogramowania coś tam uszkodziło się w k-30, Apollo orzekło, że to moja wina prawdopodobnie (błąd przy wgrywaniu oprogramowania) i utrata gwarancji, ale dla pewności odeślą do Francji, odesłali i po kontakcie moim telefonicznym z przedstawicielstwem w Londynie, przedstawieniu sprawy, aparat wrócił naprawiony po 2 tygodniach.

mondey  Dołączyła: 08 Mar 2013
Doczekałam się na swój aparat, naprawiony, wrócił z wycieczki po Francji, ale nadal rozumie po Polsku, więc jest ok. Trzeba się obchodzić z aparatem jednak delikatnie,bo na taką rozłąkę już sobie nie pozwolę :)

kerrad  Dołączył: 15 Lip 2008
Gratuluję! Mój K-30 drugi raz pojechał do Francji na kurs polskiego... Za pierwszym razem coś radosnego zrobili z softem. Tak czy inaczej facet z Apollo wtedy stwierdził, że oni nie mogą tego zmienić (!). Nie rozumiem - nie mają programatora i odpowiedniego oprogramowania do jego obsługi?! Ale co tam - sprzęt w końcu wrócił sprawny i teraz cieszy (mam nadzieję!) nowego właściciela.

mondey  Dołączyła: 08 Mar 2013
kerrad, jak widzę nie ma tego złego...bo Ty cieszysz się też już nowym sprzętem ;) Jak się sprawuje K-S2?

Skocz do: