Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
wuzet napisał/a:A gdzie Samsung ?
Pozdrawiam
Artur
CytatThey’re found on another list. The lowers rated photos by brand of camera used to capture them:
1. Apple
2. Google
3. Samsung
4. Panasonic
5. Leica
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
wyczuwam tu jakąś obronę Częstochowy, a przecież to wszystko tylko nabijanie się z wyników bezsensownej statystyki wykonanej z niereprezentatywnych danych - bo jak słusznie zauważamy - Samsung Samsungowi nierówny, Sony to też nie zawsze to samo co Sony, tylko Pentax dziad, nie robi telefonów ani kompaktów, więc pierwsze miejsce oszukanefuen napisał/a:to samsung jest pomijany w zestawieniach.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:wyczuwam tu jakąś obronę Częstochowy
fuen napisał/a:Ja tam bardzo lubie 500px, za każdym razem, kiedy wchodzę do działu z krajobrazami, to mi się papa cieszy, że nie umiem fotoszopa![]()
Pozdrawiam
Artur
opiszon napisał/a:z wyników bezsensownej statystyki wykonanej z niereprezentatywnych danych
W fotografii szukam wrażeń - natury mam pod dostatkiem w naturze
K-70 | K1mkII | ME Super | P30t | Zenit 80 | DA 35 f/2.4 | DA 50 f/1.8 | DA 18-55 | K 28 f/3.5 | Tamron: 28-75 f/2.8 | 10-24 | Sigma 70-200 f/2.8 | Pentacon 50 f/1.8