mdfan  Dołączył: 09 Lis 2008
Wsparcie dla Oli
Słuchajcie, jest dziewczyna ze Szczecina, która jest śmiertelnie chora. Jest to glejak wielopostaciowy (Glioblastoma multiforme). Niestety znam tę chorobę i szanse na wyzdrowienie są iluzoryczne. Ma dopiero 24 lata. Pół miasta zbiera już pieniądze dla niej na leczenie. Jeśli możecie, to zamiast tego jednego piwka, wpłaćcie cokolwiek.

https://www.facebook.com/wsparciedlaoli

Motyl  Dołączył: 05 Paź 2010
mdfan, Ważne, żeby się nie poddawać, jeden z członków mojej rodziny już od kilku lat wygrywa z tą chorobą chociaż miał najwyższy stopień zaawansowania. Jak być chciał to na PW mogę Ci podać nazwiska lekarzy którzy pomogli i wciąż pomagają,

mdfan  Dołączył: 09 Lis 2008
Możesz przekazać te informacje na podanej stronie rodzinie Oli. Ja jej nie znam personalnie (choć mamy wspólnego znajomego) - po prostu przekazuję. Z tą chorobą przegrała moja teściowa także doskonale wiem o co chodzi i też znam parę nazwisk. Niestety nikt nie był w stanie pomóc. Po prostu cholernie mi żal tej dziewczyny. Warto poczytać ten podany przeze mnie profil. Z tego co wiem to chcą ją leczyć antyneoplastonami od Burzyńskiego - facet jest raczej uznawany za szarlatana i ja mu też nie wierzę. Ale nie wolno oczywiście odbierać nadziei.

zbyllu  Dołączył: 01 Mar 2008
Przez parę dni nie będzie piwka.
Na zdrowie!

Skocz do: