Benek  Dołączył: 18 Wrz 2008
Re: Jaki obiektyw na wakacje w Polsce.
wuzet napisał/a:
Za kilka tygodni wybieram sie w końcu do kraju. Ponieważ będzie to jeszcze okres wakacyjny, do tego mam za sobą długą nieobecność w rodzinnych stronach, zastanawiam się jaki obiektyw będzie dobry do oddania tej nowej dla mnie rzeczywistości.

Doradźcie koledzy.
Coś z Samsunga...

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Najlepiej telewizor z ustawionym na stale CNN...

Wuzet - rozmyśliłeś się już? Nie przyjeżdżasz :evilsmile: A może szykujesz teleskop, żeby zobaczyć zmiany z bezpiecznej odległości?

Był kiedyś odcinek Gumisiów pt.: "światło daje moc". Wielkie Gumisie zza wielkiej wody zbudowały taką machnę optyczną... Bawisz się w archeologa, czy w konstruktora? :-P

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
tref napisał/a:
Wuzet - rozmyśliłeś się już? Nie przyjeżdżasz

Jakby przyjeżdżał to już by się zapisał na Kolorowe Roztocze 8-)

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
Śmiejcie sie śmiejcie.
Na roztocze nie jadę, bo będzie jak na Greenpointcie. Tam też co drugi z Białegostoku.

Ładna biało-zielona okolica :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
wuzet napisał/a:
będzie jak na Greenpointcie. Tam też co drugi z Białegostoku.

Oni się na razie tylko zapisali :evilsmile: Zresztą jest ich tylko czterech w tym część spoza miasta.

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
I jak, na co się zdecydowałeś?

AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
Myślę, że jednak na tego "Krakusa"

wuzet  Dołączył: 12 Sie 2009
SeizeThePicture napisał/a:
I jak, na co się zdecydowałeś?
Tak, wezmę LX7 z doczepianym wizjerem.

pinkman  Dołączył: 31 Paź 2013
tref napisał/a:
Wuzet - rozmyśliłeś się już? Nie przyjeżdżasz :evilsmile: A może szykujesz teleskop, żeby zobaczyć zmiany z bezpiecznej odległości?

Był kiedyś odcinek Gumisiów pt.: "światło daje moc". Wielkie Gumisie zza wielkiej wody zbudowały taką machnę optyczną... Bawisz się w archeologa, czy w konstruktora? :-P

Najlepszy odcinek jaki pamiętam :-B

Grzechotnik  Dołączył: 27 Paź 2008
wuzet napisał/a:
Za kilka tygodni wybieram sie w końcu do kraju. Ponieważ będzie to jeszcze okres wakacyjny, do tego mam za sobą długą nieobecność w rodzinnych stronach, zastanawiam się jaki obiektyw będzie dobry do oddania tej nowej dla mnie rzeczywistości.

Tylko różowy, niekoniecznie z zewnątrz :evilsmile:
I program do obróbki zdjęć z zaawansowanym algorytmem kasowania przejawów Polskiej choroby narodowej czyli "TuMiWisizmu"

Skocz do: