Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Bionic Woman?CytatMęczy mnie ta instytucja, której szyld na pierwszym zdjęciu.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Jarek Dabrowski napisał/a:Wieczór na Times Square
"Living is easy with eyes closed"
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
... zupełnie jak z Canona...vesper napisał/a:Rzeczywiście KOLOROWE.
Nie wiem czy to z powodu mojej słabości do NY czy inne przesłanki do tej dedykacji Cię skłoniły - dzięki.Jarek Dabrowski napisał/a:z dedykacją dla Trefa
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Historii nie da się cofnąć. Ten widok jest częścią tego miasta, tak jak choinka pod Rockefeller Center. Nie wiem jak to odebrałeś, ale zdaje się że nie do końca zgodnie z moją intencją. Strasznie żałuję, że WTC już nie ma. Zwłaszcza, że niewiele brakowało, aby nie było i mnie...Michu napisał/a:Czy specjalnie wkleiłeś rysunek pokazujący chwile po zburzeniu WTC? BO jeśli tak, to nadaje inny wymiar do Twojego komentarza.
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
W takim miejscu jak Times Square? Da się. Co najwyżej poobijasz się o turystów.tomecki napisał/a:A że tak zapytam o bezpieczeństwo wieczorową porą, da się jakoś przeżyć?
tref napisał/a:panorama Manhattanu nigdy nie będzie już taka sama, podobnie jak Ameryka nie jest już tą Ameryką co przed 11.09
Wygląda na to, że masz rację. Nad 9/11 Amerykanie (a właściwie Nowojorczycy) chyba nigdy nie przejdą do porządku dziennego. Nie mam pojęcia, jak to się odbiło na ludziach w innych stanach.tref napisał/a:Ale Jarek, jako osoba bardziej związana z miastem, może powiedzieć więcej i ewentualnie obalić moje odczucia.
Jarek Dabrowski napisał/a:Nie mam pojęcia, jak to się odbiło na ludziach w innych stanach.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF