Ż jest P... p.
CytatDla tych tyłem do ołtarza (gdzie tu kultura?) to najważniejsi są oni sami.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Aldous Huxley: (...)
zorzyk napisał/a:najwięcej złego dla wizerunku Kościoła
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:traktowanie wszystkich czarnych jak hieny to jednak spore nieporozumienia.
Wojciech 'Wheart' Penar
Wheart napisał/a:PS: Raz byłem świadkiem "wybuchu" księdza...
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:
Stanowczy sygnal w kierunku rodziny zawsze wystarczyl. Idealne rozwiazanie. Nie dosc, ze mialem komfort pracy, to sama uroczystosc tylko na tym zyskiwala.
dzerry napisał/a:
Za tydzien bede robil slub w sw. Annie w Warszawie. Macie jakies doswiadczenia z tym kosciolem? Jakies rady?
"Living is easy with eyes closed"
CytatMoze nie potrafił zamknąć jednego oka ;)
k-r, Program A
SMC Pentax: M 28 2.8, M 40 2.8, M 50/4 Macro, M 100/4 Macro, M 135 3.5, K 300 F4, DA 18-55 f/3.5-5.6, F 1:4-5.6 35-80, FA 28-200 mm 1:3.8-5.6 AL (IF)
sołtys napisał/a:tydzień temu byłem na ślubie znajomej - widać, że fotograf wiedział o co chodzi, jak się zachować itd. ale zaciekawiła mnie jedna sprawa - otóż fotograf robiąc zdjęcia oko, którego nie miał przy wizjerze miał również otwarte, czasami tylko je lekko przymykał tóż przed zrobieniem zdjęcia - z drugiej strony (zwłaszcza na weselu gdzie akcja jest dość szybka) może to być pomocne, bo wie co się dzieje poza kadrem - ciekawe w każdym razie, pierwszy raz spotkałem się z czymś takim
gdzie dwóch się grzmoci tam trzeci foci
eR http://erpe.art.pl
gdzie dwóch się grzmoci tam trzeci foci
eR http://erpe.art.pl
eR napisał/a:OT. sołtys, ta twoja lampka soligora ma wymienną stopkę? ja mam 42DA i też jest TTL , ale się nie wyświetla na ekraniku. tylko auto i manual. a TTL powinno być jak dam na pełną moc...
mogę prosić o fotkę twojej lampy?
są gdzieś stopki do takich lamp? Soligor (Rudimex) we Wrocławiu to porażka.
pozdrawiam,
dzerrry