tengo napisał/a:Tampon to kolos jakich mało - w dodatku z wolnym (bo nie oszukujmy się - wolnym) autofokusem. Do sportu się nie nadaje, do zdjęć ptactwa tak samo. Kupiłem go bo byłem ciekawy jak się z takim pracuje i niestety nie jestem aż tak zadowolony jak myślałem
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Pstrykaj pstrokatym myślom fotki...
500px Album
tengo napisał/a:35mm (jednak tutaj się zastanawiam czy brać wersję macro czy zwykłą)
Dużo różności
Pstrykaj pstrokatym myślom fotki...
500px Album
Benek napisał/a:Zestaw podróżny: OM-D E-M5 + 9-18 + 14-150 II (kupiony z cashbackiem). Czuję, że będzie idealnie.
tengo napisał/a:Też myślałem nad 40mm ltd, ale jest troszkę za drogi jak na tą chwilę. Dopiero w przyszłym roku będę mógł wydać troszkę kasy na kolejne szkła, bo teraz zbieram na samochód, więc bardziej zależy mi na "wymianie z niewielką dopłatą" niż na kupowaniu :p
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();