technik219 napisał/a:Nie pokaże, musisz mi wierzyć na słowo, niewierny Tomaszu.
Keek napisał/a:kiedys przez nieuwage upuscilem Hasselbalda przy budzie mojego Azora. Chwycil go w zeby, pognal gdzies na miasto. Wrocil wieczorem ... W zyciu nie ogladalem tak inspirujacych i swiezych zdjec. :D
kerad napisał/a:Keek napisał/a:kiedys przez nieuwage upuscilem Hasselbalda przy budzie mojego Azora. Chwycil go w zeby, pognal gdzies na miasto. Wrocil wieczorem ... W zyciu nie ogladalem tak inspirujacych i swiezych zdjec. :D
DOG STORIES![]()
Zazwyczaj uczniowie przerastają swoich mistrzów i to jest zjawisko ze wszech miar pozytywne. Dlaczego nie dzieje się tak w Twoim przypadku?Keek napisał/a:Nie. Te sa moje. On zrobil bardziej inspiracyjne, transcendentne i transparentne (...) W zyciu nie ogladalem tak inspirujacych i swiezych zdjec.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
pozdrawiam,
dzerrry
Fuji x100, X-Pro1 + XF 18/2 + XF 35/2, Nikon N90s (aka F90x) + 50/1.8D
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Zalogowanie się na forum po ponad roku i lektura tego wątku, uruchomiła reakcję, która przy zbiegu sprzyjających okoliczności doprowadziła do tego:
http://strawberryfields.pl/
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
pozdrawiam,
dzerrry
No to ogarnij się, chłopakudzerry napisał/a:Czysta nostalgia.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
nie ma mnie w internecie
pozdrawiam,
dzerrry
nie ma mnie w internecie
pozdrawiam,
dzerrry
Przy takiej megalomanii i lizusostwie w jednym to się nie dziwię:dzerry napisał/a:Poprzeczytaniu twojego posta szukałem przycisku "Like".
tatsuo_ki napisał/a:W końcu nie tylko liczba, ale i kaliber, no nie?
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
tatsuo_ki napisał/a:właśnie kupiłem nowy aparat
kerad napisał/a:tatsuo_ki napisał/a:właśnie kupiłem nowy aparat
no pochwal się