K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
K100D+ Sigma 17-70+Sigma 70-300 APO+KIT
zander napisał/a:Każda operacja z kartą (włożenie do czytnika,próba odzysku jakimś programem)powoduje że szanse na odzyskanie danych maleją.
zander napisał/a:Takie info uzyskałem z firmy która się tym zajmuje profesjonalnie.
zander napisał/a:Takie info uzyskałem z firmy która się tym zajmuje profesjonalnie.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
zander napisał/a:Każda operacja z kartą (włożenie do czytnika,próba odzysku jakimś programem)powoduje że szanse na odzyskanie danych maleją.
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
K10D + SMC 18-55 + Tamron 70-300 a i tak nie wiem jak z tego dobrze skorzystać.
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
...na krzywe drzewo to i Salomon nie naleje...
PaweleS napisał/a:za pomocą systemu BeOS.
O zgrozo...
vertiico napisał/a:
dobre sobiezamontowac jako "ro" zrobic zrzut karty i operowac na kopi ;)
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Tok'Ra napisał/a:Tak wiec, klucz do sukcesu lezy w tym, by karta byla widziana elektronicznie - a reszta jest do zrobienia zawsze.
GX-10 i troszke starocia
Nie zrozumiałem - odtwarzanie zawartości partycji z jej obrazu (zapisanego gzieś tam) stosuję dość często, i nie zauważyłem nieprawidłowości.kierdel napisał/a:Tak jakbys probowal odtworzyc co bylo wczesniej na dysku zrzucajac jego widok.
Ż jest P... p.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
zorzyk napisał/a:kierdel napisał/a:
Tak jakbys probowal odtworzyc co bylo wczesniej na dysku zrzucajac jego widok.
Nie zrozumiałem - odtwarzanie zawartości partycji z jej obrazu (zapisanego gzieś tam) stosuję dość często, i nie zauważyłem nieprawidłowości.
GX-10 i troszke starocia
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz