tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Jak już wszystko zostanie załatwione, namiary przesłane, podziękowania od szczęśliwego adresata wygłoszone, dajcie znać. Z wielką przyjemnością i w drodze wyjątku skasuję ten wątek.

adamigo  Dołączył: 11 Wrz 2007
Witam soory że dopiero teraz odpisuje ale nie miałałem wczoraj czasu na zaglądnięcie na forum niewiem po co ta cała dyskusja chcę poprostu instrukcję zeby poczytać przed zakupem jaki jest układ menu jakie są jeszcze opcje nie wszędzie opisywane poprostu chcę się zaprzyjażnić z aparatem przed jego zakupem
e-mail: adamigo /MAUPA/ vp KROPA pl

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
adamigo, prześlę, ale dopiero po południu. W robocie jestem.

Wielkie dzięki za szybką ospowiedż pierwszy post mnie załamał zamias mi odpowiedzieć to każdy pisał po co mi to itd ale spowrotem przekonuje się do tego forum byle tak dalej

adamigo[małpa]vp[kropka]pl

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
adamigo, zmień swojego maila w ten sposób: adamigo[małpa]vp[kropka]pl bo zasypią cię spamem poławiacze adresów

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
adamigo napisał/a:
niewiem po co ta cała dyskusja
... no jednak sposób przedstawienia swoich potrzeb, jaki wybrałeś, pozostawiał sporo do życzenia. Wiec to "po to", abyś o tym wiedział.

kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
... i do tego dochodzi brak interpunkcji - taki tekst jest po prostu nieczytelny :-/ Jak się czepiać, to wszystkiego :-) :-B

Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
A propo spamu,mojego mejla mam podanego bezpośrednio na kilku stronach w necie,na tym forum ...

Rozwiązanie jest dosyć proste :

1.włączone filtry spamowe na serwerze e-mail na którym mam konto.

2.program do odbioru poczty e-mail Thunderbird + filtrowanie wiadomości oraz opcja usuń niechciane wiadomości.

Po takiej konfiguracji przez filtry przechodzi 2-6 listów spamowych dziennie :-) )

kafciok  Dołączył: 24 Lut 2007
A ja nie podaję bezpośrednio, dzięki czemu bez filtrów mam 2-3 spamiszcza na tydzień :)

Zmieniłem tak jak mi powiedziałeś dzięki za podpowiedź

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
adamigo napisał/a:
dzięki za podpowiedź
Szybko się uczysz, to dobrze wróży na przyszłość :mrgreen:

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Cytat
Po takiej konfiguracji przez filtry przechodzi 2-6 listów spamowych dziennie :-) )

Uważasz, że to nie wiele? Mój klient pocztowy sprawdza co dzień siedem adresów, a spamerski list zdarza się raz na kilka dni.

Dzięki za rozwiązanie mojęgo problemu, czekam na meila z instrukcją. :mrgreen:

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
Jesper, bo czasami jak nie można dostać od oficjalnego dystrybutora to sie szuka za granicą byle klienta nie stracić... Nie zdziwiłbym się, gdyby aparat przyjechał z Czech. Inna sprawa, że miesiąc temu, jak jeszcze pracowałem w FN, kasetek na stanie było więcej niż pozostałych aparatów razem.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Throwend napisał/a:
czasami jak nie można dostać od oficjalnego dystrybutora to sie szuka za granicą byle klienta nie stracić
Zgoda, ale on miał instrukcję czeską z gwarancją Apollo. Czyli to przeszło przez dystrybutora polskiego. Mógł po prostu dołożyć polską instrukcję.

Skocz do: