lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
SIGMA 28-90mm F3.5-5.6 MACRO
Może źle szukałem, ale nic mi wyszukiwarka na forum konkretnego nie wypluła. Widział ktoś to szkło, miał/ma może?

MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
lipalipski, a nie masz na myśli sigmy 28-80 HF macro? Takie "cuś" bylo,ale o zakresie 28-90 to nie słyszałem(poza canonem i pentaxem).

Właśnie ja też nie słyszałem. Ale...

ALLEDROGO

Robert  Dołączył: 19 Lis 2006
przecież jak byk widać na zdjęciu :-? , raczej pomyłka jest na pudełku a nie szkle

najprościej zapytać sprzedającego

Rzuciłem okiem na link: pudełko po czym innym(faktycznie 28-90 :roll: ),a obiektyw tez inny(28-80).Ciekawe,co ostatecznie jest w ofercie.

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
A gdzie tam jest 28-90?

O! Rzeczywiście, zasugerowałem się pudełkiem i tytułem, a na napis na obiektywie nie spojrzałem. I wszystko jasne. Dzięki spostrzegawczym.

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
A co sądzicie o tym szkle Pentax SMC M 135 1:3,5, może bym sobie kupił... ale nie jestem w 100% zdecydowany proszę o szybką pomoc.... Dzięki....
http://www.allegro.pl/ite..._135_1_3_5.html

Szkło... jeśli pasuje Ci się ogniskowa, wszystko inne Ci się zapewne spodoba. Cena, jak na teraz, też O.K.

lipalipski, Myślę, że jest to dobry obiektyw, co prawda wolałbym 135mm tele. ale nie mogę trafić więc chyba ten kupię.... :-D

Tylko chyba lepiej licytować niż "kup teraz". Ja sobie chwaliłem to szkło.

lipalipski, Dzięki za pomoc, tylko z licytacji...

Polecam się. A jak wczoraj wróciłem z wódeczki/meczu oglądania, byłem nawet skłonny do "kup teraz" w tej licytacji. Ale, że musze po kradzieży kupić parę ważniejszych rzeczy odpuściłem. ;-)

lipalipski,
lipalipski napisał/a:
kradzieży
ot przykre :cry: Mnie też kiedyś skradziono i to aparat, ale to już lata... Pozdrawiam i kupuje jeszcze raz dzięki za pomoc... :-D

gucio-59, Przemyśl... ;-) A teraz serio: zajrzyj na nasza giełdę.Były oferty sprzedaży i to trochę taniej niz to "Kup teraz".

MarWoj, za tego trzeba zapłacić 200zł, szukałem na forum ale nie znalazłem

gucio-59, mi "zginął" pleśniak, dwa szkła, laptop, parę kabelków, "Podróże Herodota", notatnik, tomik Stachury kieszonkowy, klucze od chaty i parę innych pierdół -jednym słowem... plecak.

MarWoj, ale od możliwej do wylicytowanie niekoniecznie zauważalnie. Zresztą ceny szkieł teraz takie bywają...

[ Dodano: Czw 13 Wrz, 2007 11:23 ]
Tak, w sprawie aukcji, przez którą powstał ten temat. Z listu od Alledrogo.

"Powód odwołania podany przez Sprzedającego:

"Przepraszam ale pomylilem sposób mocowania obiektywu. Nie jest on w standardzie pentaxa tylko nikona. Za chwilkę wystawię obiektyw w nowej poprawnej kategorii"

Żenada.

Skocz do: