mr.ra66it  Dołączył: 03 Wrz 2011
Z udostępnionego do pobrania instalatora wersji dla Windows u mnie zainstalowała się 64-bitowa wersja DxO (w jednym pliku instalacyjnym może być wersja 32 z 64-bitową).

Sid Gotama  Dołączył: 10 Paź 2013
Faktycznie może tak być.
W katalogu jest jeden plik uruchamialny i dwa katalogi bibliotek.

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
Mam pod win7 instalację 64 bit i działa ale nie jestem zadowolony z programu pomimo, że komp. do wolnych nie należy.

Mój to już zabytek, ma chyba z 6lat. Płyta Asus m2n32 zainstalowany najlepszy procesor jaki bezproblemowo ta płyta obsłuży czyli AMD Phenom II X4 945 i nic jepszego się już na tej płycie nie da zainstalować.

Nie bawiłem się DxO za bardzo po przejściu na Win10, jedyną zmianą na szybko jaką zauważyłem to obróbka czterech zamiast dwóch zdjęć jednocześnie. Liczyłem na coś więcej, dlatego pytałem czy instalator dla 64bit jest ten sam czy jakiś inny.

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
Pobrałem dostępną jakiś czas temu darmową instalację 8 - zainstalował się jako 64 bit.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
Sid Gotama napisał/a:
Mój to już zabytek, ma chyba z 6lat. Płyta Asus m2n32 zainstalowany najlepszy procesor jaki bezproblemowo ta płyta obsłuży czyli AMD Phenom II X4 945 i nic jepszego się już na tej płycie nie da zainstalować.

Nie bawiłem się DxO za bardzo po przejściu na Win10, jedyną zmianą na szybko jaką zauważyłem to obróbka czterech zamiast dwóch zdjęć jednocześnie. Liczyłem na coś więcej, dlatego pytałem czy instalator dla 64bit jest ten sam czy jakiś inny.

to się ustawia w preferencjach. U mnie max 2 :)

bix napisał/a:
...
to się ustawia w preferencjach. U mnie max 2 :)

Wiem, na xp też miałem max 2, po zainstalowaniu W10 64bit zmieniło się ma 4

Skocz do: