Przewagę daje hipsterom w kolorowych skarpetkachEkajana napisał/a:Realnej bo jakąś tam daje, ale nie ma ona w zasadzie znaczenia.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
No co Ty nie powiesz... Na tym forum zabronione są tylko sprzęty na literę "c"i "n". Litera "s" uważana jest za jednego z braci mniejszych. Tak samo jak aparaty na literę "o", których jestem wielbicielemEkajana napisał/a:to marka zabroniona na tym forum
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
"s"amsung kiedy należał jak miał linię GX.unum napisał/a:To "s"ony należy do rodziny?
Myślę, że tego typu dywagacje, mogą wywołać u posiadaczy czerwonej kropki jedynie uśmiech politowaniaEkajana napisał/a:swego czasu była to taniość nad tanioście, co daje jakieś przełożenie na wizerunek stosunku ceny sprzętu do realnych możliwości fotograficznych. Leica wypada tu wyjątkowo niekorzystnie
Jeszcze trochę i wprowadzą na tym forum jakieś nowe ustawy norymberskieEkajana napisał/a:"s"amsung kiedy należał jak miał linię GX.
technik219 napisał/a:Tak samo jak aparaty na literę "o", których jestem wielbicielem
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Też.x4rd napisał/a:Otworkowe?
może to mieć też związek z tym,że ta kropka na aparatach jest coraz większa i bardziej widocznacube007 napisał/a:posiadaczy czerwonej kropki
Ekajana napisał/a:może to mieć też związek z tym,że ta kropka na aparatach jest coraz większa i bardziej widocznacube007 napisał/a:posiadaczy czerwonej kropki
Minolta X500 + wiadro słoików
Pentax K-S2,[S]12-24, [P]16-45, [P]35