kubica  Dołączył: 30 Lis 2011
Szukajka
Jak szukać by odszukać swój post w temacie ( nie pamiętam tematu ). Szukam we wszystkich konfiguracjach na forum ale przejrzeć po kolei tematy i wszystkie posty to zabraknie mi życia a chodzi mi o posta w którym zapytałem o użycie lampy skierowanej w sufit i ustawienia parametrów w puszce.
Dzięki za pomoc

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Szukaj postów użytkownika kubica w dziale "lampy i inne akcesoria". Możesz zawęzić okres wyszukiwania do np. 1 roku.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
jak użyjesz googlarki zamiast szukajki forumowej (jest na tej samej stronie, tyle że nad szukajką) to możesz wpisać frazę
kubica lampa
albo
kubica sufit

zwracany jest na drugiej pozycji jakiś wątek który wygląda na prawidłowy, tyle że jest usunięty - prawdopodobnie był założony w "pierwszych krokach" i się przeterminował już...

link: http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=1200478
Cytat

PENTAX@PL :: [lampa] Tryb Auto lampy
kubica, rozumiem, że pytasz o automatykę własną lampy ... Zależy to od sumarycznej odległości lampa-sufit-obiekt oraz stopnia odbicia światła ...

To post z tego roku, okolice sierpnia. Dzięki już postępuje w\g Waszych porad. Dzięki serdeczne.

Ps. Znalazłem w szukajce google ale po kliknięciu jest "zonk" temat nie istnieje. Tylko dlaczego półroczny post zniknął a są z przed kilku lat ?

Ale to nic, postaram się sprężyc i w odpowiednim dziale zadam pytanie które mnie boli, wtedy pewnie nie jeden kolega pomoże

szybkiparowoz  Dołączył: 20 Lut 2011
Możesz też kliknąć swój profil (na dole, pod stopką ze sprzętem) i tam jest zakładka "Pokaż wszystkie posty kubica". Wygląda na to, że w tym roku nie pytałeś o odbijanie błysku lampy od sufitu... Albo pytałeś w "Szybkich pytaniach", a w tym dziale tematy programowo znikają po jakimś czasie.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
powtórzę to co napisałem w poprzednim poście
prawdopodobnie był założony w "pierwszych krokach" i się przeterminował już...

Kilkałem w wszystkie posty "moje' ale nic to nie dało.
Temat do zamknięcia

szybkiparowoz  Dołączył: 20 Lut 2011
Szara amba z ShoutBoxa...

Skocz do: