Dużo różności
Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
CytatZaczął ktoś z Was już swoje zdjęcia?
ME Super

120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21 
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
 muszę to w końcu zrobić, bo mnie czerwiec zastanie
  muszę to w końcu zrobić, bo mnie czerwiec zastanie   

Dużo różności
Aparaty szczęścia nie dają...

K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
 PENTAX_K2 by Krzysztof Lawinski, on Flickr
PENTAX_K2 by Krzysztof Lawinski, on FlickrME Super
 mam czarnego K2, ale do lekkich poprawek
  mam czarnego K2, ale do lekkich poprawek   

Film powędruje do Pentaksa P30n
  Film powędruje do Pentaksa P30n   dzięki temu będę mógł użyć również obiektywów DA
  dzięki temu będę mógł użyć również obiektywów DA   

Dużo różności
Fenol napisał/a:[b].....Film powędruje do Pentaksa P30ndzięki temu będę mógł użyć również obiektywów DA
....:
 trzeba będzie działać zoomem. Ale K2 mnie zauroczył - ciężki, piękny i .... Pentax
  trzeba będzie działać zoomem. Ale K2 mnie zauroczył - ciężki, piękny i .... Pentax  W sumie to drugi jaki kupiłem w tym roku. Pierwszy miał być serwisowany, ale okazał się mieć większe problemy niż myślałem. Tego kupiłem od użytkownika forum i jest boski. A po konkursie będzie dobrze wyglądał na półce
  W sumie to drugi jaki kupiłem w tym roku. Pierwszy miał być serwisowany, ale okazał się mieć większe problemy niż myślałem. Tego kupiłem od użytkownika forum i jest boski. A po konkursie będzie dobrze wyglądał na półce   
 ME Super

MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki 
 Teraz pozostaje wywołać film.
   Teraz pozostaje wywołać film. 
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21 
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Aparaty szczęścia nie dają...
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017

ME Super

Dużo różności