zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
A u nas to jest tak - na pdwórku (obecnie) 1 stary kocur i 2 młodziaki. Rano je karmimy, na schodach i w piwnicy kuwety z piaskiem (takie czyścioszki są :mrgreen: ), obok latają jeszcze 2 czarniawe, ale stary tygrys pilnuje obejścia.... Z drugiej strony okazało, sie kocur jest tak zadomowiony, że nawet nie reaguje na wjeżdzający samochód, gdy śpi w słońcu na podwórku. W każdym razie już kilka razy wychodziłem z auta, żeby go przekonać, że spanie na placu manewrowym nie jest najlepszym pomysłem :mrgreen:

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
kurde, przestaniecie pieprzyć bez sensu czy mam wam w tym pomóc (tj. zgłosić do administratora) :>

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-B

ten temat to totalny off top

perl, nie wyrażaj się, mimo, że nie mogę wygwiazdkować :evilsmile: A w ogóle ja jestem administratorem, to o co chodzi? ;-)

upssss :oops:

no bo, Panie, tutej off topa normalnie zrobili z tematu o kotach, no!

perl napisał/a:
ten temat to totalny off top
Z tym się nie mogę zgodzić. Ten temat wzorcowo trzyma się tematu. :-B

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Osielsko to akurat z drugiej strony Bydzi (będziesz w niedzielę na spotkaniu?).
Ja niestety tu mieszkam, ale wszystko wskazuje na to, że jednak się stąd wyrwę...

Michu, do Bielska? :evilsmile: ;-)

no tak. Zaczyna się o wyganianiu kota, poprzez różne triki techniczne, aż do trucia kotów...

faktycznie zero off topa... zwracam honor :P

ale świetny temat tutaj po prostu

:-D

i długo już sie tu trzyma, a z założenia miał istnieć tylko kilka (czy nawet nie?) godzin...

perl, ale musisz przyznać - to jest wątek o kotach...

dobra zorzyk, niech ci będzie :P

gator napisał/a:

Ok koniec tego gupiego tematu

he!

gator  Dołączył: 24 Kwi 2007
Michu: przykro mi ale nie bede na spotkaniu, ale w przyszlosci napewno sie postaram.
Pozatym, Ty i mygosia, z bardzo duzym prawdopodobieństwem podalibyście mi jakąś konserwe rybną ze środkiem na przeczyszczenie.

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Wiesz Żorż. Na tym etapie to już nie mi o tym decydować.
Gdzie są moje pantofle...

[ Dodano: 2007-09-17, 22:21 ]
Gator.
Po pierwsze.
Nie konserwę, tylko browar. I nie ze środkiem przeczyszczającym tylko z musztardą kaszubską, co by ostre szkło było. W końcu to się na tym forum liczy.
A po drugie:
... może jeszcze z kawałkiem opony Dębica Kormoran rocznik 1998.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
gator napisał/a:
[...] a tak apropos - dobrze ze nie mieszkam w Bydgoszczy, choc w Osielsku bywam czesto.

ze koty i sasiedzi podpali to juz wiem, ale co Ci Bydgoszcz zawinila?

Bydgoszcz mi nie zawinila, wrecz bardzo mile miasto, a jeszcze cukiernia SOWA ...

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Gdzie są moje pantofle...

Pamietaj Michu, "Twardym trzeba byc, nie mientkim... " ;-)

Ryszard  Dołączył: 04 Paź 2006
Michu napisał/a:
z musztardą kaszubską

A co to jest? :shock:

Ryszard: bierzesz np Swoją Tokine 28-70 nakładasz na nią dwie łyżeczki musztardy kaszubskiej i jest ostra jak Pentax DFA 105/2.8 Macro

cobra427  Dołączył: 18 Sie 2007
(...upłynął prawie okrągły rok - historyjki ciąg dalszy... :evil: )

gator - pozbyłeś się kotów z trawnika? Jesli tak, to jakim sposobem, jeśli można wiedzieć... ;)
Bo ja mam aktualnie taki sam zgryz... obce koty sr..ą mi na trawnik. A nie po to go pielęgnuję.
Zaczęło sie jakieś 2 tyg. temu. Posypuję teraz ogród specjalnym preparatem - ale szczerze mówiąc poprawy nie widzę.

...zaczynam sie robić nerwowy powoli - nie mogę spokojnie posłać dziecka do ogródka, wiecie o co chodzi...

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
cobra427, widocznie Cię nie lubią. Wtargnąłeś na ich teren, zakładasz jakieś trawniki, to masz.
A tak na poważnie, tylko człowiek oddaje kał i nie zakopuje swojego produktu, a także inne zwierzęta, ale napewno nie kot, więc zaobserwuj czy to przypadkiem nie jakiś Twój sąsiad. Kot ma w zwyczaju zakopać to co narobił. I to jest jego żelazna zasada.

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Meggido napisał/a:
Kot ma w zwyczaju zakopać to co narobił

Może większość kotów tak ale nie wszystkie, po za tym musi mieć możliwość zakopania. Jak ma to zrobić na trawniku gdzie ma piasku?

Skocz do: