6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Zaproponowałbym rybki. Małe, kompletnie nie angażujące (więc zupełnie nieupierdliwe) i praktycznie bez "skutków ubocznych" (typu alergie itp,).
Pozdrawiam
Arti
matb napisał/a:Gunner, może jednak zmienisz zdanie w kwestii zwierząt?
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
Arti napisał/a:matb napisał/a:Zaproponowałbym rybki. Małe, kompletnie nie angażujące (więc zupełnie nieupierdliwe) i praktycznie bez "skutków ubocznych" (typu alergie itp,).
taaa... wcale nie takie nie angażujące... no może kiepsko się z nimi bawi... a wystarczy karmić larwami owadów, żeby komary mieć w domu nawet w zimie .
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Cytatbowiem powszechnie wiadomo, że rybiki lęgną się z mokrych szmat.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Kot72 napisał/a:Gunner, a jaki model zelmera ,, usmażyłeś ,, ? Jakie były objawy ? Pytam , bo parę sztuk starych zelmerów w życiu naprawiłem . Być może z Twoim jeszcze można by coś było zrobić ?
Pozdrawiam
Arti
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Zbynio napisał/a:mygosia, przerobiłem już kilka odkurzaczy z filtrami wodnymi, hepa bezworkowymi i wróciłem do workowego. Wg mnie worek papierowy w odkurzaczu jest najlepszy. Nie zapycha się tak szybko, jak hepa i wodny. Bezworkowy czy z filtrem papierowym są bardzo uciążliwe w czyszczeniu. A tu wyciągasz worek i po sprawie. Mam teraz dwubiegowy odkurzacz z potrójnym filtrem, z czego worek jest pierwszym stopniem. Dwa kolejne wystarczy od czasu do czasu wypłukać w wodzie.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
W Polsce nie ma z tym problemów. Prawdopodobnie jest producent, który robi worki do chyba wszystkich odkurzaczy dostępnych na polskim rynku.Apas napisał/a:dostępność worków
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();