CytatMój bezapelacyjny zwycięzca to Tapirek. Drzewo odbarwione, ale nie za mocno, wszystko w sam raz. Bardzo ładnie wyostrzone.
Jarek Dabrowski napisał/a:Wiesz co? Odechciewa mi się. Przez takich, jak ty. I choćbyś wsadził i tysiąc emotek do swojego posta, to mniej buraczany on nie będzie.
Jakbyś, zamiast wstawiać mister greenów, zapytał w stosownym wątku, czy można skadrować, dostałbyś odpowiedź. A tak, znowu smrodu chcesz narobić. Z wektorem w jednej ławce siedziałeś, czy co?
Chciałem tylko przypomnieć, że w poprzednim odcinku bez mrugnięcia okiem puściłem dwie prace reguły łamiące - jedną z ramką, drugą ze skorygowaną perspektywą. Ale - wyciachanie połowy obrazka, to co innego.zorzyk napisał/a:Jarek nie puścił skadrowanego zdjęcia, i dobrze zrobił, bo każdy wyłom od reguł, to wyłom reguł.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Ż jest P... p.
Musical box napisał/a:valdis62, w tym RC jesteś dla mnie liderem. Dziwi mnie duża ilość prac ze spłaszczonym kontrastem, jak dla mnie to to drzewo wtedy wygląda jak po cyklinowaniu. A może byście się co nie co wypowiedzieli na temat mojej pracy, bo jeszcze nic nie usłyszałem...
MES,K100D
MES,K100D