dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Jarek Dabrowski napisał/a:
Odpowiednie dawki Koreksoskorbinu i Trixomycyny powinny oddalić niebezpieczeństwo.
Niestety sa skutki uboczne - duze ryzyko dalmierzowzrocznosci, ktora w zaawansowanej formie przeradza sie we wspomniana juz wczesniej german measles.

Chcialbym tylko wspomniec, ze te wszystkie zespoly chorobowe sie nie wykluczaja, co wiecej, dosc powszechnie spotyka sie nosicieli swiadomie rozsiewajacy ich wirusy - jeden taki dla niepoznaki nazywany jest wujkiem - ze niby taki niegrozny.

[ Dodano: 2007-09-21, 15:41 ]
alkos napisał/a:
O nie, prosze mnie do tego tałatajstwa nie mieszac

ja mam inna niemiecka chorobe :-P
tia... ale w grupie ryzyka zdecydowanie jestes ;-) :
alkos napisał/a:
Trzymales kiedys czarną MP z 35/2 asph w ręku? Wiem ze moj G2 +28/2.8 za 500$ jest sto razy lepszym stritszuterem (no, pomijajac odglosy ;-) ) , ale ech.... :-D

dz.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Wiecie co jest najlepsze na tę niemiecką chorobę? Inna niemiecka choroba na "A"... wówczas zapominasz o wszystkich wcześniej nabytych przypadłościach. :evilsmile:

tref napisał/a:
Inna niemiecka choroba na "A"...
Audi A8? :-P

dz.

Wiesz, kończy się na "mer", co moze sugerować jakąś S klasę :-D

tref napisał/a:
Wiesz, kończy się na "mer"
To nie jest takie pewne, ze zapomnisz. Sa ludzie, ktorzy nie pamietaja jak sie nazywaja, a jakies dziwne wspomnienia z mlodosci sa tak zywe, jakby to sie wczoraj stalo. Przyznasz, ze wszystkie z tych przypadlosci, na czele z uzaleznieniem od forum, do normalnych nie naleza ;-)

dz.

Jesteś uzależniony od forum? Ojej, to trzeba szybko leczyć! Jest na sali lekarz [Mygosia, pozwól na momencik, kolega w potrzebie]. PiotrB. pokazał sprzęt [Firmowy! W ładnej walizce!]. Trzeba przeprowadzić szybka akcję ratunkową, bo nam się chłopak do końca rozłoży. Wszak wiadomo powszechnie, że asahizm i pentax_org_peel'omania mogą występować [a przeważnie występują] jednocześnie. Na dodatek, jak już wspomniałeś, można się zarazić kolekcjonerstwem, popaść w średniactwo i nabawić dalmierzowzroczności! O rety!

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Elemelek. Ty chyba dawno w zoo nie byłeś.

Eee, jakbym chciał zobaczyć małpę, to bym spojrzał w lustro. Kosmicznego psa mam na forum, a wielbłąda to Stuhr prowadza na smyczy w telewizorni. Jedyne co mozna ciekawego zobaczyć w naszym zoo to pani kasjerka z tym, że wówczas nerwosolem trzeba się faszerować, a ja unikam farmaceutyków. :mrgreen:

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
tref napisał/a:
Eee, jakbym chciał zobaczyć małpę, to bym spojrzał w lustro.
Podpowiem, że jak chcesz zobaczyć kreta, to lepiej spojrzeć w kompakt.

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
dzerry napisał/a:
spotyka sie nosicieli swiadomie rozsiewajacy ich wirusy - jeden taki dla niepoznaki nazywany jest wujkiem - ze niby taki niegrozny.

No coz on pewnie tylko sugeruje, wskazuje pewne rozwiazania, ktore wg niego sa niestety nieuniknione dla niektorych... Przeciez nie od dzis wiadomo, ze sam zdjecie daje frajde ale rownie wielka (lub wieksza :oops: ) moze nam dac akt jego tworzenia lub chociazby posiadania sprzetu do jego zrobienia... :oops:

Niestety blisko granicy zachodniej zarazki niemieckie dosc czesto mecza ludzi... Mysle, ze jednak preparat LeicocydumM6 wraz z proporcjami 35/2 bylby skutecznym lekarstwem na Twoje problemy dzerry... Choc trzeba glebiej zbadac chorobe bo byc moze zamiast takiego roztworu mieszanka 28 i 50 bylaby lepsza... Ew wariacje dwoch kuracji :-P

Pzdr
Spinner

Yhy, a białe myszki to podobno widać, jak się zagląda w szkło.

Swoją drogą to dziwne, białe myszki zamieniają się w białe mewy, a te z kolei powodują nieznośny tupot.

No i zagadka małej liczby przeszczepów serc została rozwiązana niedawno - zwiększająca się liczba wietnamskich barów powoduje zmniejszenie populacji gołębi.

[ Dodano: 2007-09-21, 17:37 ]
Spinner, wygrałeś tę aukcję, a już sobie zęby ostrzyłem na tym kawałku plastiku :evil:

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Spinner napisał/a:
LeicocydumM6

Ostatnio wprowadzili ulepszoną recepturę - Empentin

Niestety, silnie uzależnia...

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Wygląda na to, że można się z tego wyleczyć. Albo co. W każdym razie na popularnym serwisie aukcyjnym jest piękny komplecik. Ciekaw jestem, za ile pójdzie... A może samemu kupić? :evilsmile:

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Może i LeicocydumM6 jeszcze nie mam, ale za to asahizm pięknie dopełnia cykloza. Na nią też uważajcie, może być groźna ;-) .

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
wszystkie z tych przypadlosci, na czele z uzaleznieniem od forum, do normalnych nie naleza
Określenie "normalny/nienormalny" jest względne. Zasadniczo, nienormalne jest nieodzwiedzanie forum wystarczająco często ;-)

Skocz do: