Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:amieściłem kilka zdjęć na Panoramio. Problem polega na tym, że nikt ich nie widzi, nie ma odsłon.
Pozdrawiam
Kp + S 17-50 f2,8 + HD DA 55-300mm F4.5-6.3 ED PLM WR + O-ME53
rey napisał/a:Zamieściłem kilka zdjęć na Panoramio. Problem polega na tym, że nikt ich nie widzi, nie ma odsłon. Nie widzę żadnej opcji udostępniania dla ludu, wie ktoś jak to działa?
Jest opcja linkowania stamtąd np na forum Pentaxa?
KP+16-50PLM + 50-300 PLM + SMC F 50 F1.4, K-r + DA L 18-55 + DA L 55-300 ED + Helios 44m-3/4, Capture One
imgs.itos.pl - darmowa strona do wrzucania fotek na forum (działa od 2016 r.)
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
K-1 |K-5 | MeSuper | F28/2.8 | M40/2.8 | F50/1.7 | FA100/2.8 macro | DA12-24 | DA16-45 | DA18-55WR | DA55-300 | Vivitar 28/2.8 | m42 | slik340dx | flickr
lukarch napisał/a:Ja tam najbardziej lubię flickra. Nie jest płatny w podstawowej wersji, chyba że zdecydujesz się na konto Pro. Kilka osób z forum też tam namierzysz.
NAFO expansion is non-negotiable
rey napisał/a:Pierwsze zdjęcia wrzucałem ponad rok temu, nie widać żadnych wyświetleń na liczniku do dzisiaj
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
NAFO expansion is non-negotiable
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-3+18-55ALWR, SMC F70-210, SMC F-50, SMC F 35-70
Sprzętu zbieram coraz więcej, ale zdjęć dalej nie umiem robić :P
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Misztu napisał/a:Problem ze zdjęciami hostowanymi na kontach Google leży chyba po stronie użytkowników i złych uprawnień do wyświetlania.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:
Bodajże do kwietnia 2016 była aktywna usługa udostępniania zdjęć w serwisie picassa, od momentu zakończenia usługi picassa są problemy z udostępnianiem zdjęć z serwisów googla.
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.