120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
NAFO expansion is non-negotiable
Ja używam takich nakolanników: http://kobi-sklep.pl/pl/p...-na-spodnie/460 , dają radęjorge.martinez napisał/a:coś muszę rozkminić do ochrony kolan
Parowóz, widziałem parowóz!!!
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Bez przesady. Rowerem jeżdżę 5km do pracy, a nie na jakieś wyprawy zimowezbyllu napisał/a:Na tyłek dobrym rozwiązaniem są "pampersy" rowerowe. Przy nieobcisłych spodniach niezauważalne a izolacja spora
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Kytutr napisał/a:Kto jeszcze nie odstawił swojego "holendra" na zimę? Przy -5°C całkiem miło się jeździ:
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Aparaty szczęścia nie dają...
jorge.martinez napisał/a:Bez przesady. Rowerem jeżdżę 5km do pracy, a nie na jakieś wyprawy zimowe
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
Śniegu i lodu w Pradze jak na lekarstwo. Kiedy coś posypie i namrozi, to nagram filmik z drogi do pracy.Generic napisał/a:I jak wam idzie na śniegu i lodzie?
Jak widzę, że może być ślisko, to też zwalniam. Jeździ mi się fajnie, problemem jest tylko to, że auta czasem nie chcą zostawić miejsca po prawej stronie jezdni. Warunki meteo nie są na razie żadną przeszkodą. Potrzebuję tylko bardziej oddychającej koszulki z długim rękawem.Generic napisał/a:Ja jeżdżę pierwszą zimę, nigdy wcześniej nie próbowałem nawet. I w sumie bez problemu. Trochę wolniej, na pewno w zakręty powolutku trzeba wchodzić, bo jak przód odjedzie to nic nie pomoże. Ale po wyjeździe z pracy mam taką całkiem niezłą górkę, niezbyt uczęszczaną, pod lasem. Ostatnio dostawczaki już nie miały szans wjechać jak oblodziło. A tu ja rowerkiem, pyk, pyk bez ani jednego uślizgu. Innymi razami w niektórych miejscach zdarzył się za duży moment na kole o-) Hamowanie trzeba zaplanować.
To mi przypomina, że nie wrzuciłem do wątku zdjęcia Księcia Ciemności, który zastąpił Żelaznego KsięciaGeneric napisał/a:A opony to mam typowe miejskie retro...
Chciałem wstawić jakieś fajne zdjęcie mojego "commutera" w zimowych warunkach ale mam niefotograficzny telefon a wożę ze sobą tylko mju.
Kytutr napisał/a:Dla tego drugiego serwisu nawet wątek na forum jest, ale chyba dla biegaczy.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Kytutr napisał/a:Generic, bawisz się w śledzenie postępów w cyklistyce za pomocą aplikacji Strava lub Endomondo? Dla tego drugiego serwisu nawet wątek ona forum jest, ale chyba dla biegaczy.
Cytat
Kytutr napisał/a:Ktoś jeszcze w ogóle jeździ na rowerze o tej porze roku?
została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Generic napisał/a:Może wreszcie cyknę zdjęcie tego mojego kasztanka/czekoladki/rupiecia
Rób jak uważasz, skoro nie uważałeś jak robisz ! ))