Gwiazdor napisał/a:Gdybym był wrednyto bym napisał, że jak się nie poprawia zdjęcia po zrobieniu to trzeba już być dobrze oblatanym w ustawianiu ekspozycji i kadru, a wtedy takie pytanie jest nie na miejscu.
K100D Super KIT + Tamron 28-75/2.8
Angielską masz u źródła:klorko napisał/a:Nie znalazłem w tym wątku działającego odnośnika do instrukcji aparatu (może być PL lub EN).
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
klorko napisał/a:ie znalazłem w tym wątku działającego odnośnika do instrukcji aparatu (może być PL lub EN). Proszę o pomoc.
klorko napisał/a:Bardzo Wam dziękuję za super szybką pomoc. Dzięki Jarkowi Dabrowskiemu znalazłem instrukcję EN nie tylko do K100D ale nawet do mojego K100D Super. Jak ktoś potrzebuje do K100D to zapraszam na stronę http://www.pentaximaging....Super_e_web.pdf
Pozdrowionka