Jacas
Piotrkowskie Towarzystwo Fotograficzne Fcztery
www.fcztery.pl
K3 II i analog-iczne kolekcje puszek i szkiełek=męski infantylizm..
gezeb napisał/a:Dlaczego Irix skoro są sprawdzone już Samyangi 16/2 14/2.8 które mają dobrą opinię?
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
x4rd napisał/a:gezeb napisał/a:Dlaczego Irix skoro są sprawdzone już Samyangi 16/2 14/2.8 które mają dobrą opinię?
Ponieważ Irix jest uszczelniany i ma kilka bajerów, których nie ma Ciamciang? (tak zgaduje)
Jacek-aj napisał/a:rozważam 15-stkę Pentax'a (cena!)/ w/w Irix'a,
gezeb napisał/a:Tyle że uszczelniana to już cenowo pentaksowa 15/4
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
Markus napisał/a:
Co prawda opisane wrażenia dotyczą K-1 ale z korpusem APS-C będzie podobnie tylko mniej szeroko
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
K-70,K200D,P10-17 F3.5-4.5, FA 28-70 F4,DA18-55II,DA55-300 F4-5.6, DA35 F2.4, FA50 2.8,Metz 48AF-1 oraz parę M42.
zapraszam:
http://galeria.aktech.pl/
Markus napisał/a:Tu masz fajny test z omówieniem
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
FraZa napisał/a:To ciekawe z pracą pod światło - w testach to był największy zarzut
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
TM_Mich napisał/a:Centrum centrem, a zdjęcia kiedy będziecie robili?
bakulik napisał/a:O, Janko Muzykant też ma Pentaxa.
Jacas
Piotrkowskie Towarzystwo Fotograficzne Fcztery
www.fcztery.pl
K3 II i analog-iczne kolekcje puszek i szkiełek=męski infantylizm..
Jacek-aj napisał/a:... dalsze sprawdzanie jakości optycznej wymaga jak zawsze czasu
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
MF , FF , APS-C