K-1 20-35 4.0, 24-50 4.0 , 70-210 4-5.6, 50 1.7, 100 2.8, 135 2.8
(...)
http://fanmario.flog.pl
K-1 20-35 4.0, 24-50 4.0 , 70-210 4-5.6, 50 1.7, 100 2.8, 135 2.8
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
K-20 zepsuty, K-r zepsuty, K-3 nowe dziecko w rodzinie, jeszcze nie zepsute
kishon napisał/a:U mnie takie objawy w K-r były początkiem końca aparatu, ale w K-r z tego co czytałem to typowa usterka. Od jakiś 10 miesięcy używam K3 i już dwa razy mi zaświrował. Aparat się zawiesił, i nawet przełączenie na off go nie wyłączyło, musiałem wyjąć baterię. Możliwe, że współczesne aparaty doszły do momentu przesycenia elektroniką...
kishon napisał/a:Aparat się zawiesił, i nawet przełączenie na off go nie wyłączyło, musiałem wyjąć baterię. Możliwe, że współczesne aparaty doszły do momentu przesycenia elektroniką...
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
iwasherebefore napisał/a:wyświetlacz jest włączony jeszcze przez parę dobrych sekund.
Macie tak samo? (K-S2)
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
pszczołowaty napisał/a:Nie, gaśnie po sekundzie
x4rd napisał/a:kishon napisał/a:Aparat się zawiesił, i nawet przełączenie na off go nie wyłączyło, musiałem wyjąć baterię. Możliwe, że współczesne aparaty doszły do momentu przesycenia elektroniką...
Zaktualizowałeś oprogramowanie w aparacie?
K-20 zepsuty, K-r zepsuty, K-3 nowe dziecko w rodzinie, jeszcze nie zepsute
kishon napisał/a:Właśnie się przymierzam do aktualizacji. Możliwe, że to rozwiąże problem?
„Gdybym potrafił opowiedzieć historie słowami, nie musiałbym dźwigać aparatu…” Lewis W.Hine
K-3: S 18-35 f1,8 A; S 17-50 f2,8; S 50-150 f2,8; DA 50 f1,8; DA 35 f2,4; P 18-135 WR,...
www.michfoto.pl