bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
konkurs i nagrode w postaci kilkudniowego pobytu z rodzina wiadomo gdzie wygrywa:

zorzyk i jerry

impreza bedzie sie nazywac
Kashubian Rattle&Roll

nazwe zorzyka zostawiam na jesienne extremum

wszystkim dziekuje za udzial i pomoc

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
:oops: Dzięki bosmanzbryzy :mrgreen:

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
A! Bo ja nie doczytałem, że to dla zagranicznych ma być. To może Dżdżownica-Chrząszcz Tour?

MiQ27  Dołączył: 17 Wrz 2007
Michu napisał/a:
Dżdżownica-Chrząszcz Tour

Dżdżownica-Chrząszcz Przejażdżka.
For diehards only :mrgreen:

GRZESIO  Dołączył: 05 Mar 2007
kashUBEK trophy :-P

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
bosmanzbryzy napisał/a:
Kashubian Rattle&Roll
Bardzo mi milo ;-) A ostateczna nazwa swietna.

dz.

Michu, MiQ27, mistrzowskie

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
bosmanzbryzy, po prostu:

"Droga krzyżowa"

i już, załatwiasz tą nazwą wszystko: historię, umęczenie, stan naszych dróg, wiarę... w siebie i auto.

[ Dodano: 2007-10-04, 01:57 ]
eee, nie wiedziałem, że już po ptokach, nie czytam takich wątków przed wymyśleniem własnego hasła, żeby się nie sugerować. Teraz przeczytałem całość no i widzę, że już wybrałeś.

Ten wspomniany wczesniej rajd bedzie fragmentem obchodow 60lecia marki Land Rover. Impreza bedzie u nas, jest juz troche zalog zgloszonych i stad propozycja:

Potrzebnych bedzie kilku nadwornych fotografow (moze ktos z kamera?), na wstepie zapewniam tylko pobyt, zarcie i dobra zabawe, nie obiecuje zaplaty, bo nie wiem jaka bedzie frekwencja - jak osiagniemy setke, zwracam koszty dojazdu, jak poltorej dorzuce kaske. Oprocz tego, zdjecia bedzie mozna sprzedac uczestnikom jako regularny serwis foto (nie jakies kokosy ale zawsze to na lizaki;-)), ktory wespre jako organizator. Impreza bedzie malownicza, bo bedzie duzo aut i proby terenowe i ogolnosprawnosciowki. Duzy event.

Impra w terminie 27-29 czerwca 2008.

Jakbyscie znali lub widzieli gdzies na osiedlach Landrynki to polecic prosze www.baltic2008.blox.pl

pzdr
robert

Skocz do: