paj  Dołączył: 20 Kwi 2006
Widzę, że nie ma tragedii. Poza tym z mojego punktu widzenia lepiej mieć jasny długi koniec, bo to mniejsza GO przy portretach (choć 50 mm to może jeszcze nie do końca portretówka) i możliwość stosowania krótszych czasów, a przy szerokich planach z reguły jest dość światła (a jak w piwnicy no to zakładam latarkę :mrgreen: ).
Chyba się na niego skuszę.
A jak oceniasz jego konstrukcję mechaniczną, rzeczywiście zasługuje na miano EX?

siwyyy77  Dołączył: 23 Lip 2007
paj napisał/a:
A jak oceniasz jego konstrukcję mechaniczną, rzeczywiście zasługuje na miano EX?

Raczej tak ;-)

Dzięki siwyyy77, coraz bardziej przekonuje się do tego szkiełka, muszę tylko jeszcze je przestrzelić no i koniecznie obmacać :evilsmile:

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Każde szkiełko można u mnie przestrzelić, monitorem oczywiście dysponuję a jakiś wydruk da się zrobić jakby się ktoś upierał ;-)

Jeśli chodzi o misia to absolutnie żadnych fotek! Powiedział, że oskarży o naruszenie prywatności!!! Ja mu wierzę :lol:

Cześ napisał/a:
Każde szkiełko można u mnie przestrzelić, monitorem oczywiście dysponuję

O.., to cieszę się niezmiernie. Nie wiem jeszcze którego dnia uda mi się podjechać ale emocje z dnia na dzień rosną :mrgreen:

[ Dodano: 2007-10-10, 12:55 ]
Muszę się pochwalić, że właśnie zanabyłem u Czesia Sigmę 18-50/2,8 Makro i czekam teraz na koniec tygodnia żeby się nią pobawić. Oby tylko była ładna pogoda. :roll:

Skocz do: