I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Zbynio napisał/a:W Polsce nie ma z tym problemów. Prawdopodobnie jest producent, który robi worki do chyba wszystkich odkurzaczy dostępnych na polskim rynku.Apas napisał/a:dostępność worków
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Zbynio napisał/a:Apas, żeby było wesoło to na Allegro jeden z większych sprzedawców m.in. worków do odkurzaczy jest chyba z Irlandii Północnej.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
K-30, MZ-50, ME, EX1. 29er.
https://barmiska.blogspot.com/
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:Forumowicze, potrzebuję porady na temat odkurzacza bezprzewodowego (pionowego). Zupełnie nie znam tematu, na razie załóżmy, że nie mam ograniczeń finansowych. Potrzebny będzie do dość dużych powierzchni - gres, panele, wykładzina dywanowa. Nie musi być najmniejszy ani najlżejszy. Jakieś dodatkowe bajery też nie są konieczne. Dajcie znać, jeśli możecie coś polecić, albo chociaż podpowiedzieć, na co zwracać uwagę. Będę zobowiązana
POZDRAWIAM.
zloty_2000
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
zmieniły priorytety. Nie będzie sprzątania paneli, będzie ich cięcie. W związku z tym potrzebna jest porada dotycząca pilarki ręcznej. Na co zwrócić uwagę?CytatPotrzebny będzie do dość dużych powierzchni - gres, panele, wykładzina dywanowa
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
tref napisał/a:Nie będzie sprzątania paneli, będzie ich cięcie. W związku z tym potrzebna jest porada dotycząca pilarki ręcznej.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
tref napisał/a:W związku z tym potrzebna jest porada dotycząca pilarki ręcznej.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Ale mi nie jest potrzebny jakiś profi sprzęt.
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20