Jakaranda napisał/a:Natomiast co do szczerości wypowiedzi, to jak najbardziej jest pożądana. Jestem zadowolona jak ktoś znajdzie mi błędy, których sama nie dostrzegam.
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:
Jakaranda napisał/a:Natomiast co do szczerości wypowiedzi, to jak najbardziej jest pożądana. Jestem zadowolona jak ktoś znajdzie mi błędy, których sama nie dostrzegam.
Moim zdaniem powinnaś dość radykalnie zmienić swoje podejście do obróbki... Nie tyle o samą kolorystykę chodzi, bo to często kwestia gustu i wyboru (choć trochę też - jednak sporo wersji IMHO masz mocno "nietypowych" i trudno - przynajmniej mi - znaleźć uzasadnienie), ale główny zarzut mam inny: bardzo degradujesz jakość zdjęć w swojej obróbce. Nie wiem czy to używanymi programami, czy mnogością operacji (filtrów?), ale postaraj się może opanować ilości wprowadzanych zmian (jeśli to one psują zdjęcie)... Używasz też DxO, więc może spróbuj poprzestać w następnych edycjach tylko na tym, co da ta wołarka?
Miłego dnia
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Miłego dnia
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Miłego dnia
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
kaSetka z zabawkami
Miłego dnia
CytatRafi - widzę, że nie przejąłeś się tym, że biała firanka jest niebieskawa a biała serwetka oraz koszula - różowawa. A ja tak z tym walczyłam. Pewnie niepotrzebnie i dlatego przegięłam.
kaSetka z zabawkami