perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
w sumie... ja chciałbym mieć skrzynkę @ na pentax.org.pl... chyba traktowałbym ją jako swoją główną...

l_uka, jeśli chodzi o Giełdę... no cóż... dziwne prawo internetowego rynku - kto pierwszy ten lepszy.

Na moim smutnym przykładzie:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=7286
Chciałem kupić jakąś kartę do k100D, doradzono mi taką jaka jest w temacie a ja niestety o kartach pamięci wiem tyle samo co o jeździe figurowej na lodzie.
No i jak przyszła oferta, to zastanawiałem się nad kupnem, szukałem po necie informacji o tych dwóch kartach i jedyne co sensownego otrzymałem to wiadomość od macioha że K100D i tak nie wykorzysta możliwości tej karty....
No i jak byłem zdecydowany na zakup... okazało się że niestety... karty zostały kupione przez innych. W założonym przeze mnie temacie.

Nie mam absolutnie żalu, mówi się po prostu "trudno".

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Paweł - nie że świetnie działa, tylko że w ogóle działa. Z taką partyzantką jak u nas to po prostu objawienie. Poza tym, mając do wyboru to forum lub OSW, wolę jednak to.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Paweł - nie że świetnie działa, tylko że w ogóle działa
Z tym sie zgodzę. Ale, przynajmniej u mnie, jest coraz gorzej.
Michu napisał/a:
Z taką partyzantką jak u nas to po prostu objawienie
Czasami przez 10-15 minut nie mogę sie dostać na forum. Łącze mam nawet niezłe. Nic z tym nie można zrobić ? Z pewnością ludzie dołożyliby parę groszy na poprawę. Wiadomo o tym od jakiegoś czasu i tak naprawdę nic się nie dzieje. Rozumiem, że to jest Piotra domena, ale jako administrator pojawia sie tylko w razie awarii. Chyba, że o czymś nie wiem.

Misiek  Dołączył: 05 Lip 2007
perl, z tego co zrozumiałem l_uka, to on był już umówiony ze sprzedawcą, więc prenesje wydają się być uzasadnione...

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Administruje to forum, ponieważ to jego serwer.

Chwala mu za to wielka - niech tak pozostanie. Poczta to raczej sprawa obslugi i administracji domeny. No wiesz, aliasy michu.pentax.org.pl itd - to wszystko to administracja domena, a nie forum. Forum jest boskie - kazdy to wie. Dziala jak kupa, ale coz - przeciez to forum pentaksa. Natomiast nie rozumiem, po co Piotr ma na wlasnosc domene, ktora zarzadza no wlasnie tak, jakby byla jego (np sprawa poczty) i do tego nie bardzo ma pomysl, jak to robic. Od administratora oczekuje po prostu propozycji, co dalej. W necie tak to juz jest, ze jak masz zerowy odzew, to idziesz do innego sprzedawcy, nie?

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Kurde, no normalnie mam wrazenie ( i nadzieje chyba), ze ktos sie wlamal na konto l_uki...
Co sie dzieje?
Ja rozumiem nerw z okazji niedanego zakupu, z powodu slabo ostatnio dzialajacemu forum, jego poziomu (ja tesknie za lista mailowa...), ale czy to powod do takich dziwnych wycieczek? Nie bronie Piotrka, mimo ze ja widze z okna, ze u niego ciemno i pewnie spi. Tylko nie kumam o co chodzi.
Lukasz, moze lepiej na spokojnie?

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
Arti napisał/a:
moze lepiej na spokojnie?

no pewnie tak. Rewolucji raczej nie przewiduje, wiec tylko spokoj moze nas uratowac. Tak tylko czasem wnerw bierze, za ta poczte. Jest Google Apps za darmo - czy nie mozna by zrobic tam dla wszystkich, zamiast na homie, po cichu dla wybranych?

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Zrobiło się tu trochę jak w Polskim Rządzie... :shock:

Skocz do: