Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Marucha, Śpisz? To było już tu wrzucone. Z uwagi jednakże na totalną anarchię panującą w naszych tematach nie potrafię powiedzieć Ci gdzie dokładnie leży oryginalna tabelka.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
"Living is easy with eyes closed"
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Sprzętu zbieram coraz więcej, ale zdjęć dalej nie umiem robić :P
gezeb napisał/a:Chińczycy odkopali po kilku tysiącach lat
Aparaty szczęścia nie dają...
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
CzareK
CytatJak się o coś kiedyś pytałem, to w ciągu kilku czy kilkunastu minut miałem odpowiedź. Dziś pytanie może sobie wisieć... Źle podziałała likwidacja giełdy (nikt mnie nie przekona do zmiany zdania).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();