...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam...
K-5iis + Bigma, K-30, K-X, K-R, P18-55, P50-200, P80-320, S70-300, T70-300, Trioplan 100/2.8 i sporo innych gratów.
Elektronika tanieje. Wszystko, co ma elektronikę, albo tam gdzie mechanika da się zastąpić elektroniką.Enzo napisał/a:M.K napisał/a:zaryzykuje twierdzenie, ze aparaty
staniały
Owszem. Zwłaszcza patrząc na kwotę minimalnego wynagrodzenia. Podobnie jest ze wszelkimi RTV i AGD.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
No rzeczywiście, proste jak wyjście po bułki do sklepu za rogiem Ja nie pisałem, że takie zakupy są niemożliwe, tylko, że występuje:RPM napisał/a:Taki ktoś kupuje przez ebay.pl, płacąc przez Paypal, którego doładowuje przelewem z konta z polskiego banki, z translatorem Google w ręku.
Co niechcący sam udowodniłeś Ja nie wykluczam, że sam kupię coś w tym sklepie, ale wiadomo, że łatwiej zrobić to u polskiego sprzedawcy, a najlepiej obmacać sobie sprzęt przed zakupem. Niektórych brak takich możliwości może po prostu zniechęcić do systemu. Mnie akurat nieCytatkonieczność nagimnastykowania się przy zakupie sprzętu za "wymarzoną" cenę
K-50 + SMC Pentax-DA L 18-55mm F3.5-5.6 AL WR + Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 Di LD + SMC Pentax-A 1:1.7 50mm + MC Soligor C/D Wide-Auto 1:2.8 28mm + Tamron SP AF 90mm F2.8 Di Macro | analogowo: P30N, MV i kilka szkieł
zidam napisał/a:No rzeczywiście, proste jak wyjście po bułki do sklepu za rogiemRPM napisał/a:Taki ktoś kupuje przez ebay.pl, płacąc przez Paypal, którego doładowuje przelewem z konta z polskiego banki, z translatorem Google w ręku.
K-5iis + Bigma, K-30, K-X, K-R, P18-55, P50-200, P80-320, S70-300, T70-300, Trioplan 100/2.8 i sporo innych gratów.
Wiesz..., samochód kupiony w Polsce też trzeba rejestrowaćRPM napisał/a:Wiesz... ludzie kupują samochody za granicą a potem muszą je zarejestrować w Polsce. Coś mi mówi, że ta operacja jest dużo bardziej skomplikowana niż zakup na e-bay-u z translatorem :)