kosafwc  Dołączył: 24 Lut 2007
Cóż za szególny dzień?
Coż za szczególny dzień mógł być wtedy, że tak duża liczba użytkowników byłazalogowana. Administracja coś rozdawała? :mrgreen:

Cytat
Najwięcej użytkowników 222 było obecnych 2007-09-21
Administrator • Junior Admin • Moderator
Przez ostatnie 12 godziny byli na forum: alkos, tref, cotti, dzerry, Fafniak, sołtys, Spinner, sylwiusz, Zdano, zenza, zorzyk, (A)rturo, 5pirit, ::ART::, Adam Sławomir, adrian, amas, Andreas, andy1, Anno, Apas, Arakasi, aramis, areus, argawen, art, Arti, Aspius, athomer, awakqwq, a_czacha, bako, Bantu, baryja, batman, bela, Blesso, BobSz, bogusz, Boha, Borsuk, bossini, briho, brizz, bumbum, Canin, Cargo, cezarc, chandcyklista, chemik, Claude, ClicoFantastico, corn, costa, Dada, daddy8657, dagio, daisy6, dan, daniel1981, darius_Er, daro, Demos, Dent, Deny, dgim, dialer, dickkett, diplodok, djack, domwar, DO_c, drizzt, dtox, duobell, duroc, dwakleszcze, dżejpi, Effendi, equus, erpe, espresso, Filip22, Filippo, flakoo, flood, forestowy, Fors, fotonyf, g70104sm, Ganz, garp, GhostRider, gilby, gorky, Grendel, Grizley, grohu, Grzegorz, GrzegorzQ, GrzehooFR, GRZESIO, Gwiazdor, H.M., hamster, heimdall, hendvirx, igorkrupa, Ijon, Istreed, Iza, jaad75, jacekh, jack, janekP, jarekt, Jazzman, jerz, JFK, jmazur, jo-la, JSW, Jurek, K278, kafciok, Kaisel, Kamilek, kaszalot, Kcysiu, kesek, Kfan, kierdel, kliford, klimecki_, komar, konopia, Korba, kosafwc, KR, kristofo, kruk, krzycho13, Krzychoo, krzysztof666666, ksk, kubus, kwarc, Lipa, lipalipski, Litol, LukD, l_uka, maad11, Maciej, Maciek, macioh, Madika, magu, Mała Mi, maniownik, Manolis, MAR99, marcinbro, Marek, Marek Wyszomirski, mariusz, Markus, marleyo, marmeg, Marooned, marucha, MarWoj, masterblaster, matb, matra, max shreck, Maxi 7, mazurzyna, michal5150, Michał K, Michu, Miho, milo, MiQ27, mir3x, mirqus, Misiek, Misztu, miszyd, mklnet, mnhck, motomouse, msnight, muciaq, mumonzan, Musical box, MvA, mygosia, M_O_R_I, nadpit, negocjatorek, nichiren, nowakka, number2express, octuss, olgierd, olq, oscar, paj, pampas, PAn, paoollo, pape, Patryk Blaut, pawel1967, pawelek-79, PaweleS, Pentagram, Pentaxowiec, perl, picaro, pikaczu, pilot, PiotrB., piotrecius, PiotrK, PiotrR, piotr_luk, piotr_w, pisar, plastyk, plwk, pn, Polar, powalos, prozac, PrzemoWu, ps1441, Pszczoła, PUZO, qameleo, Radzik, rafalf, Rafał K, rawi, Raziel, regis, Robert N, robi, rOTTEN, RP1969, rychu, rysiekll, Ryszard, samber, sauat, saxon, screwdriver, Seb., SebastianC., sebos17, sebostek, shap, shumway, sivy, siwyyy77, ska, skwara, sky, Slava, slavo222, SNECZKU, Snorg, soheir, spirit, SR, Stachu, stansz, StarskiPL, struna, stw, subby, szczypiorrr, szortas, Szubi, Szumak, Tehon, TePe, teta, tigri, TLu, tmszdmsk, tobik3, Tok'Ra, Tomator, tomecki, tomekz, tomos, tomszaf, Tomys, ttb, UAz, ucho, ursusek, valdis62, vertiico, vesper, vomer, waskiwidze, wieja, wierzba, wkt, wlodiw, wojtal, Wojtek.A, wolek, wwiktor1, xant, xonil, yourNIGHTMARE, zapora, zaroowka, zasiu, Zbynio, zenonblacha, Zibi1006, zy, ^mmm^

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
a ja właśnie mialem pisać czy da się to jakoś usunąć z forum. Tylko to - wlasnie wiadomosc kiedy było najwiecej uzytkowników. Nie wiem komu to potrzebne, mnie na przyklad w ogole ;]

Chociaż moze to ma jakieś znaczenie marketingowe... wchodzi jakiś obcy i widzi że P ma tyle użyszkodników...

No a tak poważnie, to wydaje mi się że to zajmuje dużo miejsca...wydłuża stronę i skraca suwak...

kosafwc  Dołączył: 24 Lut 2007
oj tam, ale ile daje powodow do zastanawianiasie ;]
zostawic:D

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Fakt, że sekcja "Przez ostatnie 12 godziny byli na forum" powoduje mały burdelik na stronie. Ale może ktoś tego używa - ja tam nawet nie zjeżdżam tak nisko ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
To były moje imieniny :-D

Kurde, miałem sobie w prezencie skaner kupić, ale jakoś nie mam czasu ni sposobności, żeby się do tego zabrać :-/

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
kosafwc, po pierwsze cytat przytoczony przez Ciebie nie jest do końca prawdziwy w kontekście wątku, bowiem wymienieni użytkownicy byli obecni na forum w ciągu 12 ostatnich godzin, a nie wówczas, gdy padł rekord.
Poza tym jak widzisz data jest już nieco stara, więc skąd to zainteresowanie dopiero teraz?

Sekcja ostatnich obecnych miała kiedyś 24h historię. Teraz ma 12h, bo za dużo by tego było. Komu to potrzebne? Czasem szybciej wybrać ostatnio zalogowanego usera i pisać mu PW niż szukać/pisać z pamięci adresata. Mogę to wyłączyć, ale wiele osób chciało, żeby ta sekcja pozostała, więc jest. :-D

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
matb, no to wszystkiego najlepszego, troche spoznione ale wczesniej sie nie przyznales.. ;)
Grzesiek

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
perl, niektórzy maja zacięcie do statystyki i lubią takie zestawienia.
tref napisał/a:
Czasem szybciej wybrać ostatnio zalogowanego usera i pisać mu PW

O to, to to!

Skocz do: