Pozdrawiam
K1-II, poprzednio K-70 (kupiłbym jeszcze raz!), kiedyś w przeszłości Canon
cube007 napisał/a:Był jeszcze Pentax 100/F3.5 czyli Cosina 100/F3.5...
K1-II, poprzednio K-70 (kupiłbym jeszcze raz!), kiedyś w przeszłości Canon
Pozdrawiam
mtz napisał/a:Przy okazji: można znaleźć tego Lestera w zestawie z lampą. Czy takie coś w ogóle można podłączyć do cyfrowego korpusu i czy to zadziała? O lampach nie mam pojęcia, nie będę też zakładał osobnego tematu.
K10D | MZ-5n | MZ-M
CzareK
Pozdrawiam
cube007 napisał/a:Był jeszcze Pentax 100/F3.5 czyli Cosina 100/F3.5...
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
jerz napisał/a:Pod rozwagę wziąłbym Tamrona 90/2.8 - jestem bardzo zadowolony z tego obiektywu, sprawdza się i w makro i w portretach, cena też nie zbija z nóg :)
Pentax katrójka i słoików górka
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
CzareK
rychu napisał/a:Panowie doradcy chętnie zobaczył bym Wasze fotki na forum. Ot taka uwaga, gdyż widać, że wpadacie tu zupełnie przypadkowo. espresso, fotonyf, greentrek, szpajchel, to nie do Was.
Pentax katrójka i słoików górka
jerz napisał/a:Pod rozwagę wziąłbym Tamrona 90/2.8 - jestem bardzo zadowolony z tego obiektywu (...) cena też nie zbija z nóg :)
K-50 + SMC Pentax-DA L 18-55mm F3.5-5.6 AL WR + Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 Di LD + SMC Pentax-A 1:1.7 50mm + MC Soligor C/D Wide-Auto 1:2.8 28mm + Tamron SP AF 90mm F2.8 Di Macro | analogowo: P30N, MV i kilka szkieł
Prorok napisał/a:w czym problem ?
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II