k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Musical box napisał/a:w 1 robiłem na pełnej dziurze, a i tak sobie pomagałem blurem w PS.
K100D|ME F|ME Super|
SMC DA 18-55/3.5-5.6|SMC M 50/1.7|SMC A 50/1.7|Sigma 70-300/4-5.6 APO|...
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
negocjatorek napisał/a:yourNIGHTMARE, nie zawsze znika. zależy komu robisz i gdzie. Rolnika na polu pytałem czy moge mu zrobić. Powiedział ok i robił dalej co miał do roboty zupełnie się mną nie przejmująć. No ale to już nie streetfoto tylko fieldfoto :D
K100D|ME F|ME Super|
SMC DA 18-55/3.5-5.6|SMC M 50/1.7|SMC A 50/1.7|Sigma 70-300/4-5.6 APO|...
Ż jest P... p.
negocjatorek napisał/a:Jest bardzo fajnie skomponowana. Szkoda tylko, że taka wielka GO, ale to już trzeba zrzucić na kompakta.
Musical box napisał/a:A co do 2 zastanawiałem się co wybrać: objąć ludzi w tle czy zmniejszyć kadr od góry, bo założenia wyszedłem że nie chce kombinować z dziwnymi formatami. A wy co byście doradzili??
yourNIGHTMARE napisał/a:No wlasnie jakbys troszke przymkna to GO sie zmniejszy.
Musical box napisał/a:a i tak sobie pomagałem blurem w PS.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
CytatMusical box napisał/a:
a i tak sobie pomagałem blurem w PS.
hańba!
Cytata tak serio - fajne, calkiem niezle jak na poczatek sam to chyba z pol roku trzeslem portkami zanim podszedlem tak blisko ludzi...
Musical box napisał/a:Nie stronie od PSa
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Ja tez nie, bo w nim skanuje i odwracam negatywy, ale dorabianie sztucznego blura to dla mnie troche jak usuwanie reklamy z tła, bo brzydka, albo przeszczepianie babci trzeciej nogi, bo ciekawiej.
dan napisał/a:Musical box napisał/a:
A co do 2 zastanawiałem się co wybrać: objąć ludzi w tle czy zmniejszyć kadr od góry, bo założenia wyszedłem że nie chce kombinować z dziwnymi formatami. A wy co byście doradzili??
Jesli ktos przy rasowym portrecie zrobionym na ulicy marudzi, ze jest za duzo gory, to znaczy, ze nigdy nie robil street foto, a wiec jego zalecenia mozna przyjac z godnoscia na gola klate
Musical box napisał/a:a moim faworytem jest 3. Czemu wam się nie podoba? co jest w tym zdjęciu złego??
szukam fajnego cytatu
E tam. Bez tej przestrzeni przygniotlo by pania. Jest prawie taka sama jak przestrzen z lewej strony. Jak dla mnie bardzo OK.negocjatorek napisał/a:a na 2 troszkę za dużo góry.
pozdrawiam,
dzerrry
g70104sm napisał/a:dan, nie chodzi mi o to jak wtedy powinienem kadrować ale jak je skadrować teraz na komp. bo w ogóle to to zdjęcie było poziome...
negocjatorek napisał/a:3. wogóle nie wiem o co chodzi ;)
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
kristofo napisał/a:ak to o co? O drób, poznałem po jajkach
g70104sm napisał/a:Z ciekawości zapytam - dlaczego uważasz, że to zdjęcie jest ciekawsze od 1 i 2