Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Ale wiecie co, jak tak policzyłem trochę... to ten Misio we Wdzydzach aż taki koszmarny nie jest. Domek Wieżyca 55zl/os pokoj 2os. gorzej bo po 90/os, ale z żarciem. Może by tak ponegocjować z nimi. No ta.. tylko że ja w święta nie dam rady, a potem znowu tylko mailowo... echh

Kuszelas  Dołączył: 12 Lis 2006
Arti napisał/a:
Czy zgłoszenie lokalizacji (ośrodka, hotelu itp) należy rozumieć jako deklarację na ochotnika-organizatora? Żeby było jasne.

No, ja tak zrozumiałem tytuł tego wątku. W swojej okolicy mogę się podjąć dopięcia spraw organizacyjnych w kwesti zakwaterowania i dodatkowych ewentualnych atrakcji.

Natomiast ośrodek Geovity w Tleniu to bardzo miłe miejsce. Przed ośrodkiem rzeka, za ośrodkiem rzeczka. W Osiu (5-6 km) strzelnica myśliwska, można zobaczyć jak wyczynowcy męczą rzutki. Znakomite wyroby wędliniarskie z miejscowej firmy. Fajne miejsce do spędzenia wolnego czasu, godne polecenia. No i trochę mniej na północ od Warszawy. :mrgreen:
Pozdrówka -Kuszelas

bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
a co na temat tego:
http://www.stawiska.gdanskafundacja.pl/oferta.html
jakby pasowal to moge podzialac, bywalem tam wielokrotnie, miejsce ladne, standard przyzwoity, wszystko negocjowalne

bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
jak bedzie szersza akceptacja to moge sie za to zabrac
bylo nie bylo organizowaniem imprez zajmuje sie na co dzien :-) wiec tragedii nie bedzie
jedno ale, nie moge w dlugi weekend i nie moge powyzej pierwszego weekendu czerwca :-D

no

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
Ewentualnie mazowsze zespoły pałacowo-parkowe w Nieborowie i Arkadii. http://www.camping-nieborow.pl/ W razie zainteresowania mogę zrobić rekonesans z wizją lokalną

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Sytauacja jest powazna. W tej chwili nie mamy nic. Ani regionu do wyboru, ani zdecydowanego organizatora. Jesli ktos naprawde czuje sie na silach znalezc osrodek i pociagnac ten projekt do konca niech zglosi jak najszybciej proponowany region. Na razie nie tracmy czasu na rozwodzenie sie nad osrodkami.

Najlepiej by bylo, gdybysmy do poniedzialku mieli przynajmniej jeden region. Jesli bedzie wiecej, zrobimy glosowanie do konca tygodnia. I bardzo prosze bez OT w tym temacie.

Z terminem tez nie ma co sie ogladac na pojedyncze osoby, bo tak nigdy do niczego nie dojdziemy. Tradycyjnie proponuje drugi weekend po majowce, czyli 15-17 maja.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
Tradycyjnie proponuje drugi weekend po majowce, czyli 15-17 maja.

Chciałam tylko zauważyć, że tradycyjnie był III weekend majowy :-D

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
mygosia napisał/a:
hciałam tylko zauważyć, że tradycyjnie był III weekend majowy :-D
15-17 to wlasnie trzeci weekend majowy, czyli drugi weekend po majowce.

Zrobilem porzadek. Wywalilem OT obok. Obraz nam sie wylania taki. Mamy dwie sensowne lokalizacje:
- Antonin i okolice
- Kaszuby (Wdzydze, Bytow)

Ktos jeszcze?

bakulik  Dołączył: 20 Kwi 2013
tref napisał/a:
Czas poważnie zacząć myśleć nad organizacją VI PPD.

A myślałem, że to w tym roku późno szukano organizatora…
mygosia napisał/a:
dzerry napisał/a:
Tradycyjnie proponuje drugi weekend po majowce, czyli 15-17 maja.

Chciałam tylko zauważyć, że tradycyjnie był III weekend majowy :-D

Ależ ta tradycja się zmienia!

DeTe  Dołączył: 14 Maj 2008
No właśnie :-( Jakiś nowy "trynd" ten czerwiec :-/

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
XXX PPD będzie w III tygodniu lipca :-)

Zbynio  Dołączył: 07 Maj 2007
A PPD XL w Boże Narodzenie zrobimy w Karpaczu? Zarezerwuję już termin razem z Sylwestrem. ;-)
Tym samym PPD L wróci do tradycji. :mrgreen:

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
DeTe napisał/a:
Jakiś nowy "trynd" ten czerwiec
Ze względu na pogodę. Końcówka maja zazwyczaj jest kapryśna.

zipzip  Dołączył: 06 Sty 2010
Iza napisał/a:
Ze względu na pogodę. Końcówka maja zazwyczaj jest kapryśna.

No i łatwiej w czerwcu o pogodę do grania na świeżym powietrzu.

greentrek  Dołączył: 14 Sie 2012
bakulik napisał/a:
A myślałem, że to w tym roku późno szukano organizatora…

Jakie późno, przecież casting odbył się w Karpaczu, tylko Rada Starszych gdzieś zgubiła pistolet startowy :-?

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
greentrek napisał/a:
tylko Rada Starszych gdzieś zgubiła pistolet startowy :-?
Najprościej zrzucić na "Radę Starszych"... Może nie kontynuujmy tego tematu. Jeśli masz jakieś "ale", zapraszam na PW lub do kontaktu telefonicznego.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Czyżby ktoś grymasił?
:-P

greentrek  Dołączył: 14 Sie 2012
Ale że co, niby ja :?: Skądże :oops:
Tak naprawdę rozpoznanie zaczęło się we wrześniu. Ale wierzcie, łatwo nie było, niektóre z pasujących nam baz miały już zablokowane wszystkie weekendy majowe i czerwcowe :shock:

badworm  Dołączył: 21 Lut 2009
Zbynio napisał/a:
A PPD XL w Boże Narodzenie zrobimy w Karpaczu? Zarezerwuję już termin razem z Sylwestrem. ;-)
Tym samym PPD L wróci do tradycji. :mrgreen:

A niedasię połączyć PPD z którąś z kolejnych Chabówek? Mniej do ogarniania dla organizatorów, uczestnicy też byliby chyba zadowoleni :-D

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Za mało miejsc. :-P

Skocz do: