Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Kerebron napisał/a:Zależy czym.
PrzemoW napisał/a:wg testów między 30mm 1.4 a 35mm 1.4 jest tak ogromna różnica w jakości
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
MF , FF , APS-C
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Aj tam, od razu trollowanie... Udzielił się koledze BlackFriday, listy do Mikołaja i nastrojowe światło choinkowych lampekjarkar napisał/a:trollujesz czy Ty tak na poważnie?
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Nie troluje tylko szukam jakiegoś jasnego i już sam sie gubię chce cos dosc uniwersalnego szkła ktore mozna użyć jak pisałem w trudnych warunkach oświetleniowych bez użycia lampy (lampę używam sporadycznie w domu). Chce czegoś lepszego po prostu mam już dość zabawy i ograniczeń KITowych ciemnych obiektywow. A co do tego jaka ogniskowa to coś krótszego bo wiadomo ze w domu nie będę używał tele .CytatPrzemoW, trollujesz czy Ty tak na poważnie?
A co k-50 Jest takim złym body? Dbam o sprzęt i wszystko hula jak należy, a zawsze wszyscy mówią że głównie najważniejszy obiektywCytatNa koniec, jeśli elektromagnes sterujący przysłoną jeszcze działa, zastanów się nad puszczeniem puszki na rynek wtórny i zainwestowanie kasy w coś innego.
Pozdro!
Ryszard napisał/a:Aj tam, od razu trollowanie... Udzielił się koledze BlackFriday, listy do Mikołaja i nastrojowe światło choinkowych lampekjarkar napisał/a:trollujesz czy Ty tak na poważnie?
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Kr / K3 / DAL 18-55 / Pentax DA 55-300 mm / Sigma A 35mm f/1.4 DG HSM / Pentax-M 50/1,7 / Pentax-M 135/3,5
Fuji S5600