Pentax katrójka i słoików górka
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
bakulik napisał/a:Ustawienie samowyzwalacza automatycznie wyłącza stabilizację. A przynajmniej powinno, gdy wszystko działa prawidłowo.
bakulik napisał/a:
Poza tym modułu stabilizacji używa nie tylko SR. Może miałeś przez przypadek włączony astrotracker? Albo po prostu coś się zawiesiło lub ujawnił się błąd softu albo to zwyczajnie awaria sprzętowa.
A zresetowałeś do fabrycznych ustawień? To chyba zalecana czynność po aktualizacji.Prorok napisał/a:wczoraj czy przedwczoraj zmieniłem soft
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:A zresetowałeś do fabrycznych ustawień? To chyba zalecana czynność po aktualizacji.Prorok napisał/a:wczoraj czy przedwczoraj zmieniłem soft
Ryszard napisał/a:To chyba zalecana czynność po aktualizacji.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Racja, całe menu trzeba przejść.bakulik napisał/a:Nie chciało mi się od nowa wszystkiego ustawiać.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać