igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
No tak ale z lektory zawartej w gwarancji wywnioskowalem jak by bylo ich conajmniej kilka...

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
igorkrupa napisał/a:
jak by bylo ich conajmniej kilka...
No niby są dwa. Jeden dla cyfrówek, drugi dla analogów :-)

Aparat bezpiecznie zapakowany i jutro jade do DHL zeby wyslac paczuszke do serwisu.
Dzwonilem do apollo i niezbyt sympatyczny Pan stwierdzil ze jest to prawdopodobnie uszkodzenie mechanicze ;p no coz bede musial sie liczyc z kosztami...
edit:
Polecial do serwisu.

dgim  Dołączył: 05 Lis 2006
ja powoli tez sie przymierzam do serwisowania mojej stowy, funckaj mirror up jak nie dzialala, tak nie dziala, a syfow na matrycy przybywa, grucha tego nie zalatwi
ostatnio odpalilem ta opcje w k10d na aku - choc pani z obslugi poinformowala mnie, ze aku w srodku nie ma - :D wynika z tego, ze dluuugo to aku juz tam jest nie ladowane, zapomniane i lustro podnioslo sie za 1 razem,
u mnie laduje eneloopy, odswiezam w BC-900, 3 dni na najmniejszym pradzie, ladowalem i rozladowywalem i klops, battery depleted i tyle
choc jak pomysle o 14 dniach - do tego pewnie roboczych - bez aparatu to mnie skreca... :-x
pisalem juz w tej sprawie do Apollo, nic nie mogli poradzic przez net, kazali przyslac...hmm

dgim napisał/a:
choc jak pomysle o 14 dniach - do tego pewnie roboczych - bez aparatu to mnie skreca... :-x pisalem juz w tej sprawie do Apollo, nic nie mogli poradzic przez net, kazali przyslac...hmm

Ja wyslalem w czwartek do nich paczuszke kurierem w piatek mieli juz aparat u siebie i dzisiaj napisali mi meila ze sprzet dotarl tego i tego... podali numer zlecenia i mam dzwonic w przyszly poniedzialek... no coz mam nadzieje ze jak do nich zadzwonie to nie zdziwia mnie odpowiedza ze jeszcze nic nie zrobili ;p

dgim  Dołączył: 05 Lis 2006
albo, ze odpukac do Niemiec musza wyslac o zgrozo...
co w moim przypadku cholera wie

a swoja droga ktos wie jakie sa koszty czyszczenia matrycy w Apollo ? ponoc opcja platna

Filippo  Dołączył: 29 Wrz 2007
Właśnie jadę do Apollo ze swoim kochanym Pentaxem. Mam nadzieję, że naprawa potrwa krócej niż dwa tygodnie.

Skocz do: