Pentax
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pentax
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pentax
Czekam na stokrotki...
0bleblak napisał/a:obraz jest mało wyraźny
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Właśnie, właśnie, też nie znam LR i zacząłem oglądanie z podobnymi problemami. Orkiestra gra, lektor milczy, no to ganiam za tyciuteńkim kursorem i nie mogę... W takim razie buch! tryb pełnoekranowy. Niby lepiej, ale wyrazistości brak... I wtedy wyszło na jaw, że mimo monitora FHD (i troszkę ponad) film z automatu przyjął format 720 linii zamiast 1080. Po kliknięciu lepszej wersji od razu było jak trzeba.0bleblak napisał/a:Nie znam LR, więc nie wiem co robisz, obraz jest mało wyraźny.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:Właśnie, właśnie, też nie znam LR i zacząłem oglądanie z podobnymi problemami. Orkiestra gra, lektor milczy, no to ganiam za tyciuteńkim kursorem i nie mogę... W takim razie buch! tryb pełnoekranowy. Niby lepiej, ale wyrazistości brak... I wtedy wyszło na jaw, że mimo monitora FHD (i troszkę ponad) film z automatu przyjął format 720 linii zamiast 1080. Po kliknięciu lepszej wersji od razu było jak trzeba.0bleblak napisał/a:Nie znam LR, więc nie wiem co robisz, obraz jest mało wyraźny.
irek83, może masz gdzieś tam, gdy publikujesz, ustawienia domyślnej rozdzielczości?
Czekam na stokrotki...