bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
cotti napisał/a:
Michu, ze skwarkami, czy bez?

Z ust mi to wyjęłaś ;-) To bardzo obiecujący sposób, tylko nie wiemy, jak stary smalec, z czego smalec (czy sam, czy jakimiś magicznymi dodatkami), ile skwarek na cm3, no i najistotniejsze - jak grubo należy smarować, i kiedy można to zmyć...
BA!!!!!, jest jeszcze istotniejsza kwestia - Co na to żona?

[ Dodano: 2007-10-18, 23:11 ]
argawen napisał/a:
Własnej roboty ? Czemuś Nas nie poczęstował

Taki z czoła?!!!! Fuj !!!!!!

[ Dodano: 2007-10-18, 23:13 ]
TLu napisał/a:
Spróbuj w przerwach na śniadanie, obiad i podwieczorek oraz w drodze z i do pracy jak np. TU ;-)

Na razie próbowałem w pracy. Efekty były obiecujące, ale ile razy można męczyć podwładnych i szefów :->

TLu  Dołączył: 25 Gru 2006
bossini napisał/a:
TLu napisał/a:
Spróbuj w przerwach na śniadanie, obiad i podwieczorek oraz w drodze z i do pracy jak np. TU ;-)

Na razie próbowałem w pracy. Efekty były obiecujące, ale ile razy można męczyć podwładnych i szefów :->

Tak długo aż obiecujące zmieni się w dobre lub bardzo dobre ;-)

No dobra, mamy na razie następujące sposoby:

- Okłady ze smalcu,
- Zmaltretowanie Zenka (ależ to brzmi.... 8-) ),
- Pstrykanie zamiast jedzenia,
- Abstynencja..

Hmmm, pierwsze dwa muszą być strasznie inspirujące, co do trzeciego, to nie wiem czy bym tak daleko zajechał (w każdym razie byłoby mnie coraz mniej i mniej)

Cotti, nie wiem jak z tym ostatnim sposobem, bo to na co cierpię to jest właśnie swego rodzaju abstynencja fotograficzna. No więc nie mógł bym jej zastosować :)

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
Cześ napisał/a:
magazyn w firmie pełen szkieł do Pentaxa

Czy wszyscy to widzą, niech no ktoś teraz powie że do P brakuje szkiełek :mrgreen:
P.S. A w temacie to proponuję wybrać się wieczorową porą na miasto z aparatem, zawsze znajdzie się na niego amator i po problemie ;-)

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
wieczorem to zawsze "przygoda, przygoda... ;-) "

wieczorem bez statywu się nei ruszam, zawsze może przydać się jako sprzęt do samoobrony :-)
to może nocny plenerek?

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
cotti napisał/a:
to może nocny plenerek?

No ja bardzo chętnie. Nawet mi ktoś pozytywnie odpowiedział w moim wątku 'do oceny' (zaraz do niego napiszę,bo zapomniałem), na temat wspólnego wypadu ze statywami.
Bo mój problem, to po pierwsze przełamanie się w robieniu ze statywu wśród ludzi (potrzebuję was do tego:), a po drugie brak pomysłów gdzie w stolicy warto się wybrać o zmroku.
Jak masz jakiś pomysł, to wrzucaj. Może jutro wieczorkiem nie będzie padać. Albo właśnie będzie i będą fajne odblaski...

Jutro odpada na pewno. I wolałabym za mocno nie zmarznąć, ale pogodynki mówią, że ma być cieplej w niedzielę

Vi.The.Q  Dołączył: 20 Paź 2007
a że nawiążę do głownego wątku co będzie pewnie swoistego rodzaju nowością tutaj, ale co tam zaszaleje. Pomysł prosty, biore kartkę papieru i spisuje jaki mam pomysł na zdjęcie, który nie zrealizuje bo nie mam czasu. Przecież nie rzuce studiów ;) Niestety obecnie jestem w trakcie pisania książki i to zajęło dużą część z wolnego czasu, do tego farmakologii nadszedł czas uczenia się więc tym bardziej mam coraz mniej czasu wolnego, za to mam kartke papióru i tam wypisane pomysły które zrealizuje jak znajdzie się troszkę czasau

Kolego, czy ja dobrze widzę, żeś nastukał w jeden dzień 46 postów? :shock:

Respekt i pozdrawiam :-B

A co do spisywania pomysłów, to dobry pomysł i robię tak już od jakiegoś czasu. Tylko niestety w zeszycie przybywa zapisanych stron, a ja cały czas bawię się raczej fotografią podróżniczą i nie zapowiada się abym miał to wszystko zrealizować...

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
bossini napisał/a:
żeś nastukał w jeden dzień 46 postów?
Przecież napisał, że nie ma czasu, bo książkę pisze. :evilsmile:

Vi.The.Q  Dołączył: 20 Paź 2007
a co ja w nocy robiłem, pisałem, później 3 h snu i znów jestem :D

Dobry pomysł z zapisywaniem koncepcji zdjęciowych :-) muszę spróbować :-)

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
Vi.The.Q, hardcore'owiec :-)

Litol  Dołączył: 14 Sie 2007
lipalipski napisał/a:
Vi.The.Q, hardcore'owiec :-)

Diehard niemalże!! No chyba, że używa NiC, albo coś...
Vi.The.Q, :-B :-B :-B

mumonzan napisał/a:
cotti napisał/a:
to może nocny plenerek?

No ja bardzo chętnie.

Ja też chętnie bym gdzieś się wyrwał (i zdaje się że to chodzi o moją odpowiedź w wątku mumonzana do oceny). Ale ja niestety będę mógł najwcześniej na początku listopada.

Skocz do: